Fără stres la telefon

noul T-Cross Interfață pentru telefon cu funcție de încărcare inductivă

Vorbește confortabil la telefon în timpul călătoriei, prin intermediul difuzoarelor și microfoanelor dispozitivului hands-free și încarcă-ți telefonul mobil wireless, cu funcția de încărcare inductivă disponibilă în față, în Cockpit (opțional începând cu Life).

Să conduci și să vorbești în același timp relaxat la telefon? Interfața pentru telefon "Comfort" îți oferă de asemenea opțional, începând cu versiunea Life, tot ce ai nevoie pentru aceasta: dispozitivul hands-free dispune de microfoane în consola de plafon, în timp ce difuzoarele interne asigură o calitate ridicată a sunetului vocii . În plus, compartimentul de depozitare din față dispune de o funcție de încărcare inductivă pentru încărcarea wireless a telefonului tău mobil cu standard Qi. Conexiunea cu antena exterioară este asigurată de asemenea wireless, pentru a optimiza calitatea recepției.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen