Această instalație de climatizare gândește împreună cu tine

noul T-Cross Instalație de climatizare

Percepția temperaturii poate să difere: în timp ce unei persoane îi este încă frig, este posibil ca alteia să-i fie prea cald. Vine în ajutor instalația de climatizare cu 2 zone "Air Care Climatronic", disponibilă opțional începând cu versiunea Life. Cu ajutorul acesteia poți regla temperatura de pe partea șoferului independent față de partea pasagerului din față. Iar "Air Care Climatronic" poate mai mult: cu cât te deplasezi mai încet, cu atât mai silențios funcționează ventilatorul. Dacă acționezi spălarea geamurilor sau cuplezi treapta marșarier, sistemul comută automat la regimul de recirculare. Astfel, aerul de mașină rămâne proaspăt și temperaturile, plăcute.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen