Asigură ochi strălucitori

noul T-Cross Faruri LED Matrix

Deja de la prima vedere, noul T-Cross  se prezintă cu un element cu adevărat special: farurile IQ.LIGHT LED Matrix inovatoare, disponibile opțional începând cu versiunea Life. Tehnologia Matrix permite deplasarea permanentă cu faza lungă, fără a-i orbi pe ceilalți participanți la trafic.1 Între faruri și logoul Volkswagen există o bandă luminoasă intensă care conferă astfel SUV-ului compact o semnătură luminoasă unică. Pachetul include blocurile optice spate cu leduri, opționale, cu lumină de frână animată și semnalizare dinamică integrată, care indică direcția de deplasare printr-o mișcare fluidă a luminii. 

În cadrul limitelor sistemului.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen