Puternic și practic

noul T-Cross Dispozitiv de remorcare

Trebuie să transporți uneori și ceva mai mare? Nici o problemă pentru noul T-Cross. Cu dispozitivul de remorcare opțional poți tracta sarcini nefrânate de până la 650 kg și sarcini frânate de până la 1200 kg.1 Iar sarcina permisă pe bara de tractare a dispozitivului de remorcare este de până la 75 kg. Dacă pentru moment nu ai nevoie de dispozitiv, acesta poate fi demontat simplu și rapid și depozitat în portbagaj.

Frânat în rampă 8%.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen