Mai multă flexibilitate. Mai multe posibilități.

noul T-Cross, concept de spațiu

Scaunele față cu poziție înălțată din noul T‑Cross asigură o perspectivă bună de jur împrejur. Spătarul scaunului pasagerului față poate fi rabatat opțional complet - practic, atunci când vrei să transporți obiecte voluminoase. Și mai mult spațiu de depozitare asigură la nevoie bancheta spate glisantă și rabatabilă. La plierea acesteia, volumul portbagajului crește până la 1.281 de litri ceea ce îți permite apoi să depozitezi fără nici un fel de dificultate obiecte cu o lungime de până la 2,4 m.1 Conceptul flexibil al spațiului este completat de compartimente și buzunare de depozitare, suporturi pentru pahare și un compartiment pentru smartphone în consola centrală.

Asigură încărcătura întotdeauna în mod corespunzător.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen