Noul T-Cross Asistență la parcare incl. funcție de frânare la manevre

Sistemul de asistență la parcare nu te poate atenționa numai acustic, ci și vizual, prin intermediul unei indicații în sistemul Infotainment, cu privire la obstacole detectate în fața sau în spatele mașinii tale Volkswagen .În sistemul de asistență la parcare există o funcție de frânare la manevre integrată care, la deplasarea cu spatele cu până la 10 km/h, poate reduce gravitatea unei coliziuni sau poate chiar preveni complet coliziunea, după caz.1, 2 Funcția de frânare la manevre poate fi activată printr-o apăsare de buton și la deplasarea cu fața.

În cadrul limitelor sistemului.

Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să anuleze intervenția sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea sa de a conduce autovehiculul într-un mod prudent.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen