Noul T-Cross 

Asistent schimbare bandă "Side Assist"

Asistentul pentru schimbarea benzii este prezentat ca exemplu pe modelul ID.5  

Asistentul pentru schimbarea benzii"Side Assist" disponibil opțional începând cu versiunea Life te poate avertiza cu privire la schimbări periculoase de bandă. Un indicator cu leduri din oglinda exterioară îți arată când un autovehicul se află în unghiul mort sau se apropie cu viteză din spate.1 Dacă semnalizezi pentru schimbarea benzii, Side Assist calculează dacă, prin poziție sau viteză, un astfel de autovehicul ar putea fi periculos - și îți atrage atenția prin semnalizare intermitentă intensă.

În combinație cu asistentul pentru menținerea benzii "Lane Assist", te poate asista suplimentar printr-o intervenție de corecție asupra direcției.1, 2

În cadrul limitelor sistemului.

Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să anuleze intervenția sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea sa de a conduce autovehiculul într-un mod prudent.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen