Noul T-Cross Asistent de virare la parcare "Park Assist"

Asistentul de virare la parcare "Park Assist" este prezentat ca exemplu pe modelul Polo 

Modelul tău T-Cross cu asistent de virare la parcare "Park Assist" disponibil opțional începând cu varianta Life, nu doar că îți poate spune în trecere dacă un loc de parcare este suficient de mare - ci poate să și parcheze pentru tine.1 La o viteză de până la 40 km/h, Park Assist caută permanent locuri de parcare longitudinale adecvate. La o viteză de până la 20 km/h caută și locuri de parcare transversale.

Dacă ai ales unul dintre locurile de parcare găsite, pornește procedura de parcare. Park Assist preia controlul asupra direcției. Tu nu mai trebuie decât să acționezi accelerația și frâna și să monitorizezi procesul.
 
Sistemul Park Assist poate să și iasă din locuri de parcare longitudinale.1, 2

În cadrul limitelor sistemului.

Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să anuleze intervenția sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea sa de a conduce autovehiculul într-un mod prudent.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul T-Cross

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen