Doriți să faceți un upgrade ulterior? Acum puteți, cu noul Polo GTI.

We Upgrade

Personalizabil retroactiv: unele funcții de la bordul noului Polo GTI pot fi activate și la o dată ulterioară, ca funcții We Upgrade1). De exemplu, sistemul de navigație pentru sistemul radio Ready 2 Discover și comanda vocală pot fi activate ulterior, în funcție de echipare.

Mai multe despre We Upgrade

1) Pentru a achiziționa elemente We Upgrade, veți avea nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID, un contract valabil We Connect și de o autentificare ca utilizator principal, ceea ce înseamnă că contul dumneavoastră de utilizator trebuie să fie asociat cu respectivul autovehicul. Trebuie de asemenea să vă asigurați să autovehiculul îndeplinește specificațiile tehnice necesare pentru respectivul element. Elementele We Upgrade disponibile pentru respectivul autovehicul pot fi vizualizate de utilizator principal în magazinul In-Car din sistemul Infotainment sau în magazinul online We Connect la adresa shop.volkswagen-we.com. Prin urmare, produsele destinate vânzării pot fi achiziționate și din magazinul virtual We Connect, utilizând modalitățile de plată disponibile afișate în prezent acolo. Funcțiile We Upgrade achiziționate și activate rămân în autovehicul și pot fi utilizate de orice șofer, însă nu sunt transferabile către alte autovehicule.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Polo GTI

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen