Descoperiți lucruri noi, – fie pe drum, fie digital

We Connect Plus

Un întreg univers al serviciilor digitale de la Volkswagen aduce conectivitatea în noul Polo GTI la un nivel superior: We Connect Plus1) oferă opțiunea pentru tehnologii inteligente suplimentare.

Acestea includ de asemenea navigație inteligentă, prin care puteți recepționa informații actualizate din trafic cu privire la schimbări de traseu, aproape în timp real, sau puteți găsi avertizări cu privire la probleme în trafic. Datorită calculării online a traseului, puteți răspunde în mod flexibil schimbării condițiilor și puteți opta pentru cel mai bun traseu posibil. Actualizarea hărților online asigură faptul că hărțile dumneavoastră sunt permanent actuale și, înarmat cu cele mai recente informații actualizate la minut despre prețurile benzinei și locuri de parcare libere în parcări multietajate și parcări publice, veți ajunge la destinație cu minim de stres.

Mai multe despre We Connect

1) Pentru a utiliza serviciile We Connect veți avea nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați în We Connect cu numele dumneavoastră de utilizator și parola. De asemenea, trebuie încheiat online un contract separat We Connect sau We Connect Plus cu Volkswagen AG. Pentru We Connect Plus aveți la dispoziție 90 de zile de la predarea autovehiculului pentru a-l înregistra la myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației "Volkswagen We Connect" (disponibilă în App Store și Google Play Store) și pentru a utiliza serviciile pe întreaga durată a perioadei de gratuitate agreate. 

Utilizarea serviciilor mobile online We Connect este posibilă prin intermediul unei conexiuni integrate la internet. Cu excepția serviciilor "Streaming & Internet" și a unor aplicații In-car individuale, costurile pentru traficul de date pe teritoriul Europei sunt suportate de către Volkswagen AG acolo unde există acoperire de rețea. Pentru utilizarea serviciilor "Streaming & Internet" a unor aplicații In-Car individuale și a hotspot-ului WLAN se pot achiziționat pachete de date de la partenerul de conectivitate extern Cubic Telecom, acestea putând fi utilizate în numeroase țări europene în care este disponibilă acoperirea rețelei. Informațiile cu privire la condițiile contractuale generale, tarife și țările acoperite pot fi găsite la adresa vw.cubictelecom.com. Alternativ, serviciile web radio și streaming media se pot utiliza cu ajutorul unui dispozitiv mobil (de ex. smartphone), care poate fi transformat într-un hotspot WLAN mobil. În acest caz, serviciile relevante sunt disponibile numai în contextul unui contract de telefonie mobilă existent între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă sau al unui contract încheiat separat în acest scop și numai acolo unde este disponibilă acoperirea. În funcție de tarifele dumneavoastră de telefonie mobilă, transferul de date prin internet poate genera costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming), în special dacă îl utilizați în afara țării. 

Pentru a utiliza aplicația gratuită We Connect, va fi necesar să aveți un contract de telefonie mobilă existent sau încheiat separat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă pentru un smartphone cu un sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date.  

Disponibilitatea serviciilor individuale We Connect și We Connect Plus descrise în pachete poate să varieze de la țară la țară și depinde, de asemenea, de autovehicul și echipare. Serviciile sunt disponibile pentru perioada contractuală agreată și pot fi modificate sau anulate pe această perioadă contractuală. Detalii suplimentare se pot obține la adresa connect.volkswagen-we.com și de la reprezentanța dumneavoastră Volkswagen. Informațiile privind tarifele de telefonie sunt disponibile de la furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Polo GTI

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen