Rămâneți pe frecvență

Streaming & Internet

Savurați-vă muzica preferată în noul dumneavoastră Polo GTI prin Streaming & Internet1)2). Nu trebuie decât să vă autentificați o singură dată cu datele dumneavoastră de acces existente și vă puteți bucura de acces direct prin intermediul sistemului Infotainment al autovehiculului, fără a fi necesare alte dispozitive externe. Serviciul web radio1)2) oferă toate avantajele internet radio la bord, astfel încât căutarea și redarea de posturi live și podcasturi devine incredibil de simplă. Hotspot-ul WLAN integrat1)2) vă oferă dumneavoastră și pasagerilor dumneavoastră o conexiune la internet și permite navigarea pe internet a până la opt dispozitive.

Mai multe despre Streaming & Internet

1) Utilizarea serviciilor de streaming necesită un pachet de date pentru clientul persoană fizică (pachete de date prin sau tethering WLAN) și presupune faptul că utilizatorul deține un cont existent pentru serviciul de streaming în cauză.

2) Pentru utilizarea serviciilor "Streaming & Internet" și a hotspot-ului WLAN se pot achiziționat pachete de date de la partenerul de conectivitate extern Cubic Telecom, acestea putând fi utilizate în numeroase țări europene în care este disponibilă acoperirea rețelei. Informațiile cu privire la tarife și țările suportate pot fi găsite la adresa https://vw.cubictelecom.com

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Polo GTI

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen