Îmbină confortul cu utilitatea

App-Connect

Cu App‑Connect1), folosiți aplicațiile și conținutul după cum doriți. Muzica, știrile, hărțile sau cărțile audio sunt afișate pe ecranul sistemului Infotainment și, prin urmare, pot fi controlate în cadrul câmpului dumneavoastră vizual. Există trei opțiuni de interfețe pentru conectarea smartphone-urilor: Apple CarPlay™, Android Auto™ de la Google și MirrorLink®. O caracteristică deosebit de confortabilă este utilizarea Apple CarPlay™ și Android Auto™ prin intermediul opțiunii de conectare wireless pentru sistemele de navigație opționale Discover Media și Discover Pro și sistemul radio Ready 2 Discover.

Mai multe despre App Connect

1) App Connect include tehnologiile Apple CarPlay™, Android Auto™ și MirrorLink®. Pentru a împiedica distragerea atenției șoferilor, numai anumite aplicații certificate pot fi lansate în timpul condusului. Vă rugăm să rețineți că unele aplicații nu sunt disponibile pentru fiecare dintre aceste trei opțiuni, iar disponibilitatea acestei tehnologii poate să varieze de la țară la țară. Pentru informații suplimentare despre compatibilitatea smartphone-urilor accesați https://apple.com/de/ios/carplay/ pentru Apple CarPlay™, https://android.com/intl/de_de/auto/ pentru Android Auto™ și https://mirrorlink.com/pentru MirrorLink®.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Polo GTI

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen