VW Connect pentru modelul dumneavoastră ID.7

Conectați-vă cu modelul dumneavoastră ID.7

Cu serviciile digitale de la VW Connect1 modelul dumneavoastră ID.7 poate fi online dacă doriți, prin intermediul cartelei SIM integrată. Informații din trafic aproape în timp real, precum și stațiile de încărcare cu starea de ocupare și programul de funcționare sunt disponibile prin VW Connect Plus1. Alte produse digitale pentru modelul dumneavoastră ID. pot fi descărcate, instalate și actualizate din magazinul In-Car .2

Iar prin intermediul aplicației3 pentru smartphone-ul dumneavoastră puteți monitorizadate importante legate de modelul dumneavoastră ID. și atunci când sunteți pe drum: De exemplu, puteți verifica autonomia rămasă, sau dacă sunt închise toate portierele și geamurile. Porniți și opriți procese de încărcare comod, de la distanță și setați sistemul de climatizare în funcție de dorințele dumneavoastră individuale.

Mai multe despre conectivitate

Pentru utilizarea serviciilor We Connect și We Connect Plus pentru familia ID. aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați cu numele de utilizator și parola în We Connect / We Connect Plus. În plus, trebuie încheiat online un contract separat We Connect / We Connect Plus cu Volkswagen AG. Contractul pentru We Connect pentru familia ID. nu are o durată de derulare limitată la trei ani. We Connect Plus este limitat inițial la o durată de derulare de trei ani, iar după expirarea acesteia se poate reînnoi contra cost. După predarea autovehiculului, aveți la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul la adresa myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației We Connect ID. (disponibilă în App Store și Google Play Store) și a utiliza serviciile We Connect Plus pe întreaga durată gratuită, agreată în acest sens. În cazul unei înregistrări după acest termen, perioada de gratuitate se reduce.

Pentru achiziția de upgrade-uri aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID , de un contract We Connect valabil și de verificarea dumneavoastră ca utilizator principal, adică asocierea contului dumneavoastră de utilizator cu autovehiculul în cauză. În plus, este necesar ca, pentru respectivul upgrade , autovehiculul să dispună de funcțiile tehnice necesare, hardware și software. Disponibilitatea upgrade-urilor poate depinde de asemenea de modelul anului și data fabricației. Upgrade-urile disponibile pentru respectivul autovehicul pot fi vizualizate de către utilizatorul principal în Magazinul In-Car al sistemului Infotainment sau în magazinul virtual We Connect la adresa shop.volkswagen-we.com . Articolele disponibile contra cost pot fi achiziționate atât din magazinul In-Car Shop, cât și din magazinul virtual im We Connect cu mijloacele de plată disponibile acolo. Partenerul dumneavoastră Volkswagen vă consiliază cu plăcere dacă aveți întrebări legate de upgrade-uri și disponibilitatea lor. Upgrade-urile achiziționate și activate rămân în autovehicul pe durata perioadei de activare, pot fi utilizate de către toți șoferii și nu sunt transferabile către alte autovehicule.

Pentru utilizarea aplicației gratuite este necesar un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau care se va încheia separat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă. Prin transferul de date prin internet, în funcție de tariful dumneavoastră la abonamentul de telefonie mobilă și în special la utilizarea în străinătate, pot să apară costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming).

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen