Upgrade-uri

Posibilitate de personalizare ulterioară

Numeroase funcții pot fi activate la bordul modelului dumneavoastră ID. sub formă de upgrade-uri¹ .

Oferta disponibilă concret depinde de autovehicul și model și poate fi vizualizată în magazinul In-Car și magazinul virtual.

Mai multe despre upgrade-uri

Pentru achiziția de upgrade-uri aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID , de un contract We Connect valabil și de verificarea dumneavoastră ca utilizator principal, adică asocierea contului dumneavoastră de utilizator cu autovehiculul în cauză. În plus, este necesar ca, pentru respectivul upgrade , autovehiculul să dispună de funcțiile tehnice necesare, hardware și software. Disponibilitatea upgrade-urilor poate depinde de asemenea de modelul anului și data fabricației. Upgrade-urile disponibile pentru respectivul autovehicul pot fi vizualizate de către utilizatorul principal în Magazinul In-Car al sistemului Infotainment sau în magazinul virtual We Connect la adresa shop.volkswagen-we.com . Articolele disponibile contra cost pot fi achiziționate atât din magazinul In-Car Shop, cât și din magazinul virtual im We Connect cu mijloacele de plată disponibile acolo. Partenerul dumneavoastră Volkswagen vă consiliază cu plăcere dacă aveți întrebări legate de upgrade-uri și disponibilitatea lor. Upgrade-urile achiziționate și activate rămân în autovehicul pe durata perioadei de activare, pot fi utilizate de către toți șoferii și nu sunt transferabile către alte autovehicule.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen