Încărcare și autonomie electrică

Încărcare rapidă. Mai departe la drum.

Cu noul ID.7 puteți parcurge, în funcție de capacitatea bateriei, până la 700 de kilometri1 în regim exclusiv electric și astfel sunteți echipat pentru aproape orice călătorie non-stop. Bateria se poate încărca la stații de încărcare rapidă CC (curent continuu), la o temperatură exterioară moderată și o capacitate de încărcare de până la 200 kW în cca 25 de minute de la 10 la 80 la sută. Porniți rapid din nou la drum, iar sistemul inteligent de management al bateriei și designul aerodinamic pot contribui la minimizarea consumului.  

Autonomie conform WLTP:
Autonomie determinată, conform metodei de testare armonizată la nivel mondial pentru autoturisme și autovehicule comerciale ușoare (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) în varianta de echipare a respectivului model , pe standul de verificare cu role. Valorile WLTP efective ale autonomiei pot varia, în funcție de echipări. În practică, autonomia efectivă variază în funcție de stilul de condus, viteză, utilizarea de consumatori confort/auxiliari, temperatura exterioară, numărul de pasageri/încărcare și topografie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen