Încărcați acasă

Încărcare acasă

Autovehiculul dumneavoastră electric se încarcă, în timp ce dumneavoastră dormiți.

Imaginați-vă că vă urcați dimineața în autovehiculul dumneavoastră electric și începeți ziua plin de energie. În timp ce v-ați odihnit peste noapte, mașina dumneavoastră s-a încărcat. Sună bine? Nici nu este complicat - aveți nevoie doar de un cablul opțional de încărcare de la rețea, sau de o stație de încărcare la domiciliu, tip Wallbox.

Wallbox – stația de încărcare privată

Probabil cel mai confortabil mod de a încărca acumulatorul mașinii dumneavoastră este o stație de încărcare la domiciliu.  În acest sens, MOON oferă de exemplu o mare varietate de soluții de încărcare, ce acoperă orice fel de cerințe. MOON vă facilitează intrarea în lumea mobilității electrice. De la stația de încărcare la domiciliu, inclusiv sistemul de acumulare privat și instalația fotovoltaică, până la stația de încărcare rapidă, MOON acoperă gama integrală a mobilității electrice. Generarea, stocarea și utilizarea eficientă economic a energiilor regenerabile sunt subiecte de viitor esențiale. De mult timp spunem "Mobilitatea de mâine" - acest mâine este astăzi.

Încărcare cu cablu de încărcare de la rețea

Puteți încărca acumulatorul autovehiculului dumneavoastră electric și la o priză de uz casnic obișnuită. De exemplu, atunci când sunteți pe drum. Tot ce aveți nevoie în acest scop este un cablu opțional de încărcare de la rețea. Introduceți pur și simplu cablul de încărcare în priză și ștecărul de încărcare în autovehiculul dumneavoastră. Stațiile de încărcare la domiciliu precum ID. Charger¹ vă încarcă autovehiculul electric mult mai rapid și sunt proiectate exact pentru această aplicație.

ID. Charger se poate comanda opțional pentru modelele Volkswagen ID. și nu este inclus în echiparea standard.

O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen