Head-up-Display cu realitate augmentată

Navigație inovatoare

În modelul dumneavoastră, tehnologia ID. de ultimă generație întâlnește realitatea, iar dumneavoastră nu pierdeți din vedere ceea ce este important: echiparea standard Head-up-Display-ul cu realitate augmentată proiectează indicații digitale importante, de exemplu, în cazul unei schimbări de bandă sau, la cerere, săgețile pentru virare ale sistemului de navigație, direct pe parbriz și în câmpul dumneavoastră vizual. Vedeți navigația pe carosabil, exact acolo unde trebuie să mergeți sau să virați fără a vă lua privirea de pe șosea. Așa ajungeți mai relaxat la destinație. 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen