Digital Cockpit cu duze de ventilație inteligente

Totul sub control

O experiență de utilizare complet nouă datorită echipării Digital Cockpit al modelului dumneavoastră ID., care devine un adevărat dispozitiv inteligent prin cel mai nou concept de operare intuitiv, setând noi standarde. Prin intermediul afișajului standard de 38 de centimetri (15 inch) aveți acces confortabil la cele mai importante funcții. 

Operarea climatizării este integrată în primul nivel al sistemului Infotainment. Pe noul afișaj de mari dimensiuni, diferitele funcții ale noului concept de climatizare sunt vizibile permanent, pot fi activate și salvate individual, în funcție de utilizator. Duzele de ventilație inteligente ghidează fluxul de aer, iar cerințele speciale sunt îndeplinite prin comandă vocală. La "Salut Volkswagen, mâinile mele sunt reci!" modelul ID.7 reacționează, de exemplu, prin pornirea încălzirii volanului. Suplimentar, aerul cald este direcționat în mod specific spre mâini.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen