Climatronic pentru scaune

Scaun inteligent

În plus, cu climatizarea opțională, dinamică, vă bucurați de un nivel ideal de confort în scaune, în orice situație. Șezutul și spătarul pot fi încălzite independent și asigură, împreună cu ventilația automatizată a scaunelor din față, o reglare inteligentă a umidității. Pe lângă modul automat, puteți alege între trei zone de climatizare inteligente: de la fierbinte la uscat și până la răcoros. Experimentați un confort total, cu care vă veți simți în formă și relaxat în călătoriile lungi - indiferent dacă sunteți după sport sau după o plimbare.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen