Atmosferă pentru o stare de bine

Starea de bine atinsă cu ușurință 

Călătoriți confortabil, ajungeți mai bine - cu noua sa aplicație In-Car Wellness¹, modelul dumneavoastră ID. vă asigură starea de bine. Prin intermediul aplicației puteți activa în timpul călătoriei sau al procesului de încărcare diferite programe de wellness . Noul concept de climatizare cu duze de ventilație inteligente direcționează fluxul de aer în mod specific și dinamic, dacă este nevoie. Prin întrepătrunderea dintre sunet, lumină, trapă panoramică din sticlă, scaun cu masaj și climatizare, modelul dumneavoastră ID. vă oferă pe scaunul șoferului sau al pasagerului din față o experiență complexă pentru o stare de bine. În funcție de cum (vă doriți să vă) simțiți, puteți utiliza diferite subprograme - de la activitate până la relaxare.

Pentru utilizarea serviciilor We Connect și We Connect Plus pentru familia ID. aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați cu numele de utilizator și parola în We Connect / We Connect Plus. În plus, trebuie încheiat online un contract separat We Connect / We Connect Plus cu Volkswagen AG. Contractul pentru We Connect pentru familia ID. nu are o durată de derulare limitată la trei ani. We Connect Plus este limitat inițial la o durată de derulare de trei ani, iar după expirarea acesteia se poate reînnoi contra cost. După predarea autovehiculului, aveți la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul la adresa myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației We Connect ID. (disponibilă în App Store și Google Play Store) și a utiliza serviciile We Connect Plus pe întreaga durată gratuită, agreată în acest sens. În cazul unei înregistrări după acest termen, perioada de gratuitate se reduce. 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen