App-Connect

Infotainment și divertisment în orice moment

Doriți să vă utilizați aplicațiile de pe smartphone în mod confortabil în autovehicul? Datorită App‑Connect¹, este foarte simplu. Aveți posibilitatea de a opera aplicații și conținuturi selectate direct în autovehiculul dumneavoastră Volkswagen. Prin Apple CarPlay sau Android Auto de la Google² acestea sunt transferate wireless pe afișajul sistemului Infotainment și pot fi operate comod și clar în câmpul dumneavoastră vizual. Astfel, este mult mai simplu să accesați de exemplu muzică, știri, hărți sau audiobook-uri.

Mai multe despre App-Connect

App‑Connect cuprinde tehnologiile Apple CarPlay, Android Auto și MirrorLink. Pentru a evita distragerea atenției, numai aplicațiile certificate pot fi pornite în timpul deplasării. Vă rugăm să țineți cont în acest context și de faptul că unele aplicații nu sunt oferite pentru toate cele trei tehnologii, funcțiile sunt supuse pe durata contractului unor modificări de conținut din partea furnizorului, resp. pot fi anulate de către furnizor, iar disponibilitatea acestor tehnologii poate să difere în funcție de țară. Informații privind compatibilitatea smartphone-urilor găsiți pentru Apple CarPlay la adresa apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android Auto la adresa android.com/intl/de_de/auto/ și pentru MirrorLink la adresa mirrorlink.com/. Apple CarPlay ist este o marcă a Apple Inc. Android Auto este o marcă a Google LLC. MirrorLink este o marcă înregistrată a Car Connectivity Consortium LCC.

În funcție de țară, model și furnizorul de telefonie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen