Aplicație In-Car

Joacă în loc de așteptare

Cu aplicația In-Car "Jocuri" orice timp de așteptare în ID.7 devine o scurtă pauză. Diferite jocuri clasice în stilul anilor 1990 fac de exemplu ca timpul aferent unui proces de încărcare să treacă într-o clipă. Fie că vorbim despre Solitaire, șah sau jocul cu curse de mașini "VW Go" - pe ecranul de 30,5 centimetri (12 inci) al sistemului Infotainment, oricine este un câștigător.

Aplicația In-Car "Jocuri" nu este preinstalată, însă poate fi instalată gratis prin intermediul Magazinului In-Car. Este necesar un cont de utilizator Volkswagen ID și un utilizator principal cu licență VW Connect valabilă.¹

Pentru utilizarea serviciilor We Connect și We Connect Plus pentru familia ID. aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați cu numele de utilizator și parola în We Connect / We Connect Plus. În plus, trebuie încheiat online un contract separat We Connect / We Connect Plus cu Volkswagen AG. Contractul pentru We Connect pentru familia ID. nu are o durată de derulare limitată la trei ani. We Connect Plus este limitat inițial la o durată de derulare de trei ani, iar după expirarea acesteia se poate reînnoi contra cost. După predarea autovehiculului, aveți la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul la adresa myvolkswagen.net sau prin intermediul aplicației We Connect ID. (disponibilă în App Store și Google Play Store) și a utiliza serviciile We Connect Plus pe întreaga durată gratuită, agreată în acest sens. În cazul unei înregistrări după acest termen, perioada de gratuitate se reduce. 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul ­ID. 7

Noul ­ID. 7

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen