Spune-i modelului tău Golf „Salut“

Noul Golf GTI: Asistent vocal "IDA"

Cu noul asistent vocal opțional "IDA" poți controla cuvocea ta în mod confortabil radioul, funcția de telefon, muzica, instalația opțională de climatizare cu 3 zone și sistemul opțional de navigație . Cu vocea poți alege de exemplu postul de radio dorit, intrarea dorită din agenda telefonică sau numărul de telefon căutat.

Asistentul vocal poate fi activat cu "Salut IDA!". Acesta înțelege și formulări cotidiene libere, ca de exemplu "Îmi este frig." sau "Unde există restaurante japoneze în Berlin?". În plus, datorită microfoanelor digitale, recunoaște acum și dacă cel care vorbește este șoferul sau pasagerul, pentru a oferi de ex. climatizarea în autovehicul în mod dedicat, pentru persoana care face solicitarea.

Noul asistent vocal "IDA" va fi prezent în viitor și vizual, pe afișajul central, iar interacțiunile vor putea avea loc prin intermediul graficii. În plus, sistemul optimizat adresează întrebări, sau se lasă întrerupt în mijlocul propoziției.

De asemenea, cu "IDA" poți accesa cunoștințe universale, puse la dispoziție de parteneri de pe internet (de ex. Wikipedia).

Numai în combinație cu comanda vocală naturală. Autovehiculul/funcțiile prezentate pot să difere de produsul/software-ul/țara efectivă. Integrarea ChatGPT se va implementa la o dată ulterioară. Asistentul vocal opțional IDA începând cu "Ready 2 Discover."

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Golf GTI

*Descoperă acum noul Golf GTI* și înregistrează-te direct pentru buletinul informativ, pentru a nu rata nici o noutate

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen