IQ.LIGHT

Pregătit pentru aproape orice.

Noul ID.4 gândește împreună cu dumneavoastră. Un exemplu edificator: farurile IQ.LIGHT - LED-Matrix elegante, disponibile la cerere. Datorită reglării dinamice a fazei lungi, acestea strălucesc în timpul deplasării, fără a-i orbi pe ceilalți participanți la trafic.1) Atunci când vă apropiați de autovehiculul dumneavoastră, farurile se aprind scurt, ca și cum v-ar face cu ochiul, iar ID.4 pare astfel aproape uman.2)

1) În cadrul limitelor sistemului.

2) În combinație cu sistemul opțional de închidere și pornire fără cheie "Keyless Access". 

 

Travel Assist & ACC

Vă menține pe banda de rulare. Și îi ține pe ceilalți la distanță.

Cu sistemul opțional "Travel Assist", aveți la bord un sistem de asistență extrem de util. Căci acesta asigură, printr-o apăsare de buton, un confort la rulare1,2) la cel mai înalt nivel, oferindu-vă asistență în situații de rulare monotone și obositoare. În special pe autostradă și pe drumuri naționale bine construite, sistemul "Travel Assist" poate menține pentru dumneavoastră banda de rulare și viteza de deplasare și poate ține cont de distanța față de autovehiculele din față. Astfel, vă deplasați relaxat prin ambuteiaje și trafic bară la bară.

Reglarea opțională automată a distanței ACC "stop & go" vă ajută să păstrați o viteză maximă setată în prealabil de către dumneavoastră, precum și distanța față de autovehiculul din față. În combinație cu un sistem de navigație opțional, ACC este extins cu un sistem de reglare anticipativă a vitezei și un sistem de asistență în viraje. Astfel, sunteți ajutat să evitați depășirea limitelor de viteză, limitele de viteză oficiale fiind preluate de către sistem.1) În plus, pe baza datelor despre traseu din sistemul de navigație, sistemul poate adapta viteza autovehiculului în curbe, intersecții (la virare) și în sensuri giratorii.1)

1) În cadrul limitelor sistemului.

2) Șoferul trebuie să fie pregătit în orice moment să anuleze intervenția sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea sa de a conduce prudent autovehiculul.

 

 

1) Im Rahmen der Grenzen des Systems. Der Fahrer muss jederzeit bereit sein, das Assistenzsystem zu übersteuern und wird nicht von seiner Verantwortung entbunden, das Fahrzeug umsichtig zu fahren. 2) In Verbindung mit dem optionalen schlüssellosen Schließ- und Startsystem "Keyless Advanced" 3) bis maximal 210 km/h

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

100% SUV, 100% Electric. Volkswagen ID.4

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen