Radio

O experiență acustică mai plăcută

Un radio care face fiecare călătorie și mai animată. Fie că este vorba despre muzică sau despre informații interesante. Cu sistemul de navigație polivalent, opțional "Discover Pro", aveți acces la serviciile mobile online de la We Connect Start și vă bucurați de o recepție radio digitală impecabilă prin DAB+. Smartphone-ul dumneavoastră este depozitat în siguranță în compartimentul de depozitare integrat al interfeței pentru telefon "Comfort" și poate fi și încărcat inductiv acolo.

Navigație predictivă

Radioul se transformă în navigație

Extensie de navigație pentru radioul dumneavoastră: Sistemul de navigație cu capacitate de învățare poate ține minte, la cerere, destinațiile frecvente și traseele preferate indicate. Și fără reintroducerea destinației, sistemul analizează în fundal traseele, informează în cazul în care există perturbări în trafic și vă propune trasee alternative.

Actualizare hartă

Actualizare hărți online - întotdeauna la zi

În noul ID.4, vă puteți menține hărțile de navigație actualizate, într-un mod extrem de simplu: în baza noastră de date găsiți de mai multe ori pe an cele mai recente actualizări. Gratuit și cu secțiuni de hărți actualizate pentru regiunile în care circulați frecvent. Sistemul Infotainment al modelului ID. actualizează materialul cartografic în mod automat și la intervale regulate. La deplasarea prin zone noi, actualizările noi sunt identificate predictiv și sunt instalate în fundal. Nu aveți nevoie decât de un contract We Connect Start1), astfel încât să fiți conectat la Internet.

1) Pentru utilizarea serviciilor We Connect, aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați cu numele de utilizator și parola în We Connect Start. În plus, trebuie încheiat online un contract separat We Connect Start cu Volkswagen AG. După recepționarea autovehiculului, aveți la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul în aplicația We Connect ID. și pentru a utiliza serviciile We Connect Start pe întreaga durată gratuită, agreată în acest sens.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

100% SUV, 100% Electric. Volkswagen ID.4

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen