App-Connect

Utilizați-vă aplicațiile și în noul dumneavoastră Volkswagen

Doriți să vă utilizați aplicațiile de pe smartphone în mod confortabil în autovehicul? Datorită App-Connect, acest lucru este mai simplu ca niciodată. Aveți posibilitatea de a opera aplicații și conținuturi selectate direct în autovehiculul dumneavoastră Volkswagen. Acestea sunt transferate pe afișajul sistemului Infotainment și pot fi operate comod și clar, în câmpul dumneavoastră vizual. Astfel, este mult mai simplu să accesați, de exemplu, muzică, știri, hărți sau audiobook-uri. Volkswagen oferă un număr de trei interfețe pentru conectarea smartphone-urilor, cu numeroase posibilități: Apple CarPlay™, Android Auto™ de la Google și MirrorLink®. Puteți utiliza Apple CarPlay™ și Android Auto™ de la Google chiar și fără cablu*. Pentru a evita distragerea atenției, numai aplicațiile certificate pot fi pornite în timpul deplasării. În acest context, vă rugăm să aveți în vedere și faptul că anumite aplicații nu sunt oferite pentru fiecare dintre cele trei tehnologii și că disponibilitatea acestor tehnologii poate să difere în funcție de țară.

Găsiți informații despre compatibilitatea smartphone-urilor pentru Apple CarPlay™ la adresa https://www.apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android Auto™ la adresa https://www.android.com/intl/de_de/auto/ și pentru MirrorLink® la adresa https://mirrorlink.com/.

 

*În funcție de țară, model și furnizorul de telefonie.

 

 

We Connect Start

Complet interconectat cu ID.4

Serviciile digitale de la "We Connect Start"1) transformă noul ID.4 într-o mașină interconectată, autovehiculul dumneavoastră putând să fie conectat online, la cerere, prin intermediul cartelei SIM integrate. Astfel, sunt disponibile informații din trafic în timp real, staţii de încărcare cu gradul lor de ocupare, prețuri și programe de funcționare. Cu ajutorul aplicației We Connect ID. aferente, vă mențineți autovehiculul sub observație, iar smartphone-ul dumneavoastră se transformă în telecomandă. În plus, prin actualizarea online remote, sunteți mereu la zi. Cu ajutorul aplicației, puteți vedea autonomia rămasă a autovehiculului dumneavoastră, puteți seta sistemul de aer condiționat și puteți porni și opri procesul de încărcare. Puteți utiliza "We Connect Start" în ID.4 gratuit, timp de trei ani. Astfel, rămâneți conectat cu autovehiculul dumneavoastră - indiferent dacă vă aflați pe stradă sau acasă, pe canapea.

1) Im Rahmen der Grenzen des Systems. Der Fahrer muss jederzeit bereit sein, das Assistenzsystem zu übersteuern und wird nicht von seiner Verantwortung entbunden, das Fahrzeug umsichtig zu fahren. 2) In Verbindung mit dem optionalen schlüssellosen Schließ- und Startsystem "Keyless Advanced" 3) bis maximal 210 km/h

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

100% SUV, 100% Electric. Volkswagen ID.4

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen