Broșuri cu și despre ID.4.

ID. 4 - Listă de prețuri, cataloage și multe altele − în format pdf.

 

 

 

1) Intervalul de autonomie la ID.4 Pro Performance: 360-520 km. Autonomia efectivă variază în practică, în funcție de stilul de conducere, viteză, utilizarea consumatorilor confort/auxiliari, temperatura exterioară, numărul de pasageri din autovehicul/sarcina utilă și topografie. Ca element orientativ pentru respectivul autovehicul există așa-numitul interval de autonomie, pe care îl ating aproximativ 80% dintre clienții noștri, ca medie anuală. Limita inferioară a intervalului include atât deplasări la viteze moderate pe autostradă, cât și deplasări la temperaturi exterioare scăzute, pe timp de iarnă.

2) Intervine la un moment ulterior.

3) În măsura în care este posibil, emisiile de CO2, sunt evitate și reduse direct de Volkswagen, cu efect imediat. Furnizorii sunt obligați să contribuie în mod corespunzător la evitarea și reducerea acestor emisii. Emisiile de CO2 care nu pot fi evitate și reduse de VW sau în urma obligativității la nivelul lanțului de aprovizionare, vor fi compensate în aceeași măsură, prin intermediul proiectelor certificate de protecție a mediului.

4) Consum de curent ID.4 în kWh/100 km: 16,2 - 16,9; emisii de CO₂ în g/km: 0

5) Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

100% SUV, 100% Electric. Volkswagen ID.4

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen