Broșuri cu și despre ID.4.

ID. 4 - Listă de prețuri, cataloage și multe altele − în format pdf.

 

 

 

1) Intervalul de autonomie la ID.4 Pro Performance: 360-520 km. Autonomia efectivă variază în practică, în funcție de stilul de conducere, viteză, utilizarea consumatorilor confort/auxiliari, temperatura exterioară, numărul de pasageri din autovehicul/sarcina utilă și topografie. Ca element orientativ pentru respectivul autovehicul există așa-numitul interval de autonomie, pe care îl ating aproximativ 80% dintre clienții noștri, ca medie anuală. Limita inferioară a intervalului include atât deplasări la viteze moderate pe autostradă, cât și deplasări la temperaturi exterioare scăzute, pe timp de iarnă.

2) Intervine la un moment ulterior.

3) În măsura în care este posibil, emisiile de CO2, sunt evitate și reduse direct de Volkswagen, cu efect imediat. Furnizorii sunt obligați să contribuie în mod corespunzător la evitarea și reducerea acestor emisii. Emisiile de CO2 care nu pot fi evitate și reduse de VW sau în urma obligativității la nivelul lanțului de aprovizionare, vor fi compensate în aceeași măsură, prin intermediul proiectelor certificate de protecție a mediului.

4) Consum de curent ID.4 în kWh/100 km: 16,2 - 16,9; emisii de CO₂ în g/km: 0

Închide
Meniu
Inchidere meniu

100% SUV, 100% Electric. Noul Volkswagen ID.4

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen