Meniu
Inchidere meniu

Was Sie für die Nutzung von Car-Net¹⁾ benötigen

De ce aveți nevoie

 

Pentru a utiliza serviciile Car-Net Guide & Inform aveți nevoie de un sistem de navigație în Volkswagenul dumneavoastră. Printre acestea se numără "Discover Media" și "Discover Pro", precum și Innovision Cockpit disponibil pentru Touareg.

Pentru pachetul de servicii Car-Net "Security & Service" aveți însă nevoie doar de Serviciu apel de urgență și îl veți putea folosi fără limitări, la fel ca și pe "App-Connect" cu radioul "Composition Media".

În combinație cu sistemul de navigație "Discover Pro", vă recomandăm suplimentar interfața pentru telefon "Business", care vă oferă posibilitatea de a crea un hotspot WLAN în Volkswagenul dumneavoastră. Astfel puteți profita cu adevărat de ofertele versatile ale Car-Net, împreună cu pasagerii dumneavoastră. Pentru sistemul dumneavoastră de navigație "Discover Media", CarStick LTE [@DIS_9 / VX04] pune la dispoziție rapid și fără complicații o conexiune la internet, precum și un hotspot WLAN în interiorul Volkswagenului.

Aplicația We Connect vă permite să controlați multe servicii prin intermediul smartphone-ului. Cuplat cu sistemul Infotainment, se poate asigura accesul la internet necesar pentru folosirea Car-Net. În plus, pentru anumite funcții sunt necesare componente tehnice din autovehicul, de ex. o instalație de alarmă antifurt pentru serviciul "Instalație alarmă antifurt online".

În funcție de autovehicul vă stau la dispoziție pachete de servicii diferite, pe care le puteți rezerva prin portalul web We Connect (dacă nu ați făcut-o deja la achiziția Volkswagenului dumneavoastră). Dacă sunt îndeplinite cerințele tehnice, aveți nevoie de un cont de utilizator care poate fi creat în câțiva pași.

- Sistem de navigație "Discover Media", "Discover Pro" sau "Discover Premium"
- Sistem radio "Composition Media" (limitat)
- Smartphone Android™ sau iPhone™ cu acces la internet
- Pachet de servicii Car-Net
- Cont utilizator Volkswagen

 

Pentru a putea folosi serviciile online mobile comod, de oriunde, autentificați-vă cu Volkswagen ID-ul dumneavoastră pe portalul web We Connect și înregistrați-vă apoi cu autovehiculul dumneavoastră. Dacă nu ați creat încă niciun Volkswagen ID, portalul vă ghidează pas cu pas prin înregistrare.

We Connect Portal

Utilizare prin aplicația We Connect și portalul web We Connect  

 

După înregistrare, puteți accesa și controla funcțiile serviciilor Car-Net în mod clar pe portalul web We Connect sau cu aplicația We Connect de la Volkswagen de pe dispozitivul dumneavoastră mobil. Pentru a descărca aplicația accesați:

App Store

Google Play

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen