Meniu
Inchidere meniu

Serviciile online Car-Net pentru activitățile dumneavoastră mobile zilnice

 

Descoperiti Car-Net

Cu serviciile mobile online Car-Net, sunteți perfect informați - deoarece multe modele Volkswagen mai vechi, de dinainte de modelul anului 2021, sunt pregătite pentru Car-Net ca dotare de serie. Descoperiți acum ofertele de conectivitate Car-Net.

Guide & Inform

Destinația în fața ochilor în timp real

Cu serviciile "Guide & Inform" de la Car-Net, sunteți mai bine informat pe drum. Căutați destinații interesante în vecinătatea dumneavoastră, obțineți informații extrem de actuale despre trafic direct de pe internet și multe altele.

Aflați mai multe 

 

Security & Service

Securitate mobilă

Pachetul de servicii "Security & Service" de la Car-Net vă oferă acces mobil la funcții importante ale autovehiculului. Blocați și deblocați autovehiculul prin intermediul aplicației We Connect sau verificați starea autovehiculului. Aici sunt incluse, de asemenea, serviciile Raportare automată accident, Apel de pană sau Instalație alarmă antifurt online.

E-Manager oferă servicii suplimentare pentru modelele electrice și autovehiculele hibride, cum ar fi încărcarea controlată sau climatizarea.

Aflați mai multe  

 

e-Remote

Acesta este e-Remote

Car-Net "e-Remote" vă oferă un acces comod la cele mai importante funcții ale modelului dumneavoastră electric, respectiv ale autovehiculului dumneavoastră hibrid de la Volkswagen. Foarte practic, de la calculator sau de pe smartphone, prin aplicația We Connect. Aici găsiți mai multe informații privind nenumăratele posibilități oferite de "e-Remote". 

Aflați mai multe  

 

Car-Net in Touareg

Complet interconectat. Touareg.

Internetul și rețelele digitale fac parte din viața noastră cotidiană. De ce ați renunța la ele tocmai în mașină? Din acest motiv, în modelul Touareg, serviciile mobile online Car-Net sunt disponibile ca dotări standard după activare și au atins un nou nivel de performanță: conectivitate maximă.

Cum să activați și să utilizați Car-Net

Aici aflați cum să activați serviciile dumneavoastră mobile online prin intermediul aplicației We Connect - și de ce anume aveți nevoie pentru aceasta.

Vizualizare instrucțiuni de activare

Verificare condiții prealabile

 

 

 

 

Servicii practice pentru viața de zi cu zi

Siguranță

Sunteți pe mâini bune

Este bine că aveți pe cine să vă bazați: Cu funcția opțională Serviciu apel de urgență, puteți apela centrala de apeluri de urgență Volkswagen non-stop, apăsând butonul roși SOS. În caz de accidente cu declanșarea airbag-ului, ajutorul este chemat automat.  

Control

Suntem mai relaxați atunci când mașina se verifică singură

Conținutul rezervorului, numărul de kilometri parcurși sau indicații privind următoarea inspecție: cu "Security & Service" sunteți permanent informat cu privire la date importante despre autovehicul.  

Navigatie

Condusul fără internet nu mai este de actualitate.

Păstrați evidența traficului cu date în timp real sau lăsați Car-Net să caute opriri pe drum. Un hotel, cea mai apropiată stație de alimentare sau un cinematograf nou deschis.  

Confort

Totul la îndemână

Asigurați o temperatură plăcută în habitaclu înainte de a începe călătoria sau asigurați-vă că ușile autovehiculului dumneavoastră Volkswagen sunt încuiate și că lumina de poziție este stinsă. Prin Car-Net "e-Remote" puteți controla de la distanță multe funcții ale autovehiculului dumneavoastră electric sau hibrid de la Volkswagen.

Pachete, prețuri de prelungire și condiții prealabile

Pachetele de servicii și licențele enumerate mai jos pot fi prelungite comod online din magazinul virtual We Connect. Alternativ, puteți fi consiliat și la partenerul dvs. Volkswagen, de unde puteți achiziționa și un cupon valoric, care poate fi utilizat și pentru achiziționarea de extensii de licențe în magazin. 

 

Guide & Inform Basic, 1 an²⁾ ³⁾ Guide & Inform Plus, 1 an²⁾ ³⁾ Security & Service Basic Security & Service Plus, 1 an²⁾ ³⁾ inclusiv e-Manager¹⁾ e-Remote, 1 an²⁾ ³⁾ App-Connect
Pret (TVA inclus) 0 RON 0 RON 0 RON 0 RON 0 RON 1315 RON
Prelungire cu 1 an (prețuri incl. TVA) 385 RON 385 RON - 295 RON 485 RON (295 RON)⁴⁾ -
Prelungire cu 2 ani (prețuri incl. TVA) 659 RON 659 RON - 465 RON 829 RON (465 RON)⁴⁾ -
Costuri de telefonie mobilă/ SIM ⁵⁾ Client Client Volkswagen Volkswagen Volkswagen Client
Cerințe tehnice Discover Media Discover Pro Serviciu apel de urgență Serviciu apel de urgență - Composition Media, Discover Media oder Discover Pro
Activ după înregistrare după înregistrare după înregistrare după înregistrare după înregistrare din fabrică

Prezentarea include oferta actuală de vânzări.

1) e-Manager disponibil doar pentru autovehicule electrice și hibrid plug-in

2) Pentru autovehicule noi se aplică: în cazul în care clientul nu plasează comanda în decurs de 90 de zile de la preluarea autovehiculului de către client ("Termenul primei comenzi"), perioada de prestare gratuită a serviciilor se scurtează cu numărul de zile care au trecut de la finalul termenului primei comenzi până la momentul efectiv al comenzii.

4) Valoarea menționată între paranteze este valabilă pentru autovehiculele hibrid plug-in.

5) Se aplică pentru conexiunea de date între autovehicul și serverul de date al Volkswagen AG. Realizarea conexiunii de date între dispozitivul clientului și serverul de date la utilizarea de servicii mobile online prin interfața myVolkswagen sau aplicația We Connect nu face parte din serviciile furnizate de Volkswagen AG.

Utilizați acum Car-Net cu aplicația We Connect 

 

Prin aplicația We Connect, aveți serviciile mobile online Car-Net pe smartphone. Și toate avantajele într-o singură aplicație. Nu trebuie decât să descărcați aplicația We Connect pentru sistemul dumneavoastră de operare smartphone și să o conectați la Volkswagen.

App Store 

Play Store 

 

 

Consum de combustibil, l/100 km: mixt 1,4 - 1,3; consum de curent, kWh/100 km: mixt 12,6 - 12,2; emisii CO₂ mixt, g/km: 32 - 30; clasă de eficiență: A+

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen