Meniu
Inchidere meniu

Bun venit la servicii de conectivitate Volkswagen

 

Ce este conectivitatea?

Cu ofertele de conectivitate de la Volkswagen, digitizarea devine o parte din Volkswagen, permițându-vă mai mult confort, siguranță și divertisment. Conectarea autovehiculului dumneavoastră la internet vă oferă informații în timp real despre trafic, vă reamintește următorul interval de service, vă asigură streaming și internet radio sau asistență rapid în caz de pană.

Vă rugăm să rețineți că disponibilitatea și condițiile prealabile ale fiecărei funcții în parte depind de serviciul selectat. 

We Connect si We Connect Start

Următoarea generație de servicii mobile online. În toate autovehiculele pregătite pentru We Connect [3], precum noile modele de Golf, Passat, T-Roc Cabrio și numeroase alte mașini noi Volkswagen actuale, începând cu modelul anului 2021, puteți fi online la cerere. Iar cu We Connect Start[4], sunteți cel mai bine conectat cu modelul dumneavoastră de ID. Și aceasta deoarece, datorită cartelei eSIM instalate permanent, autovehiculul dumneavoastră Volkswagen are de la început capacitatea de a se conecta online.

Car‑Net

Cu serviciile mobile online Car-Net, puteți ajunge mai repede la destinație și sunteți bine informat. Informații în timp real despre trafic, locuri de parcare gratuite și prețurile de la stațiile de alimentare, toate integrate în navigație cu Car-Net "Guide & Inform".
Folosiți smartphone-ul ca telecomandă, iar cu Car-Net "Security & Service", ușile și portbagajul pot fi încuiate și descuiate comod prin intermediul aplicației We Connect.

 

Aflați mai multe

Înregistrare și autentificare

App-Connect 

Extindeți-vă postul de conducere - App Connect vă aduce aplicațiile smartphone selectate pe ecranul tactil al sistemului dumneavoastră Infotainment: Apple CarPlay™, Android Auto™ de la Google și MirrorLink® - toate cele trei tehnologii inovatoare vă stau la dispoziție și vă oferă funcții suplimentare utile și distractive.7

Aflați mai multe

 

 

 

 

 

Ce servicii vă stau la dispoziție?

Este autovehiculul dumneavoastră Volkswagen echipat cu We Connect sau Car-Net? Sau se poate echipa ulterior cu We Connect Go? Aici aveți o primă privire neangajantă asupra serviciilor mobile online disponibile în autovehiculul ales de dumneavoastră.  

Verificati

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen