Banda de depășire pe autostrada digitală

We Connect Plus

Întregul univers al serviciilor digitale de la Volkswagen duce conectivitatea în noul model Arteon Shooting Brake la un alt nivel. Sistemul opțional We Connect Plus* oferă tehnologii inteligente suplimentare, ca de exemplu streaming media și radio prin internet, și permite de asemenea utilizarea unui smartphone ca telecomandă pentru o gamă variată de funcții ale autovehiculului.

Navigația inteligentă vă oferă actualizări în timp real** ale informațiilor actuale din trafic, modificări de traseu sau avertizări cu privire la probleme în trafic. Calcularea online a traseului vă permite să reacționați flexibil la condițiile schimbate și să alegeți cel mai bun traseu posibil. Actualizarea online a hărților se asigură că hărțile dumneavoastră sunt întotdeauna la zi. Între timp, cele mai noi informații despre prețurile la stațiile de alimentare și locurile disponibile în parcări acoperite sau parcări publice, înseamnă că veți ajunge la destinație mai relaxat.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Arteon Shooting Brake

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen