Banda de depășire pe autostrada digitală

We Connect Plus

Întregul univers al serviciilor digitale de la Volkswagen duce conectivitatea în noul model Arteon Shooting Brake la un alt nivel. Sistemul opțional We Connect Plus* oferă tehnologii inteligente suplimentare, ca de exemplu streaming media și radio prin internet, și permite de asemenea utilizarea unui smartphone ca telecomandă pentru o gamă variată de funcții ale autovehiculului.

Navigația inteligentă vă oferă actualizări în timp real** ale informațiilor actuale din trafic, modificări de traseu sau avertizări cu privire la probleme în trafic. Calcularea online a traseului vă permite să reacționați flexibil la condițiile schimbate și să alegeți cel mai bun traseu posibil. Actualizarea online a hărților se asigură că hărțile dumneavoastră sunt întotdeauna la zi. Între timp, cele mai noi informații despre prețurile la stațiile de alimentare și locurile disponibile în parcări acoperite sau parcări publice, înseamnă că veți ajunge la destinație mai relaxat.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Arteon Shooting Brake

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen