Motoare TDI

Motoarele TDI din noul model Arteon Shooting Brake au valori ale emisiilor de noxe impresionant de reduse. Acest lucru este posibil prin intermediul procesului inovator de dozare dublă, prin care dozarea țintită de agent reducător AdBlue în avalul celor două convertoare catalitice amplasate în tandem colectează circa 80 la sută din oxizii de nitrogen. Rezultatul este o nouă generație de motoare diesel, care depășește chiar și standardul mai strict de emisie Euro 6d cu un factor de opt.

Puteți alege dintre mai multe motoare TDI:
- 2.0 TDI 110 kW*
- 2.0 TDI 147 kW*,**

*Declinarea răspunderii cu privire la consum
** Declinarea răspunderii "Se va introduce la o dată ulterioară"

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Arteon Shooting Brake

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen