Mai mult spațiu pentru confort

Spațiu disponibil și portbagaj

Modelul elegant-sportiv Shooting Brake dispune de un caracter nemaiîntâlnit de adecvat vieții cotidiene. De la spațiul său de lux la picioare pentru toți pasagerii la spațiul pentru cap în partea din spate, la opțiunea de 4+1 locuri și la volumul portbagajului său în combinație cu o capotă mare a portbagajului și un prag de încărcare jos - noul Arteon Shooting Brake va continua să vă fascineze în fiecare călătorie: lungă sau scurtă.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Arteon Shooting Brake

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen