Plăcerea personalizată de a conduce

Adaptive chassis control DCC - sistem adaptiv de control al șasiului

Printr-o apăsare de buton, autovehiculul dumneavoastră alunecă grațios peste pavaje din piatră cubică sau ia curbele precum o mașină sport, și toate acestea datorită sistemului adaptiv de control al șasiului. Puteți alege dintre profilele de deplasare "Confort", "Eco" și "Sport", și există de asemenea și opțiunea să modificați chiar dumneavoastră setările. La numeroase alte autovehicule, puteți decide configurația trenului de rulare o singură dată: înainte să cumpărați mașina. La Arteon/Shooting Brake, puteți face acest lucru la fiecare călătorie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Arteon Shooting Brake

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen