Ați ajuns deja la destinație. Încă de dinainte de a porni.

Scaune ergoComfort

Luați loc, relaxați-vă și savurați: scaunele exclusive ergoComfort nu numai că arată fabulos. Sunt și extrem de comode pentru spatele dumneavoastră. Iar datorită funcției de masaj integrate, vă puteți transforma naveta zilnică într-o mică pauză de relaxare.

  • disponibile opțional cu spații de depozitare centrale și suporturi interioare pentru scaune din piele "Nappa", în culorile "mistral grey" și "raven grey"
  • setare pe 14 direcții cu funcție de masaj și memorie pe partea șoferului
  • suporturi lombare reglabile
  • disponibile la cerere și cu climatizare activă a scaunelor față pentru echiparea Elegance

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Arteon Shooting Brake

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen