Călătorește ușor.

Portbagaj cu funcție „Easy Open”

Un caz clasic: Vă aflați în fața portbagajului, cu nenumărate bagaje și fără nici o mână liberă pentru a-l deschide. Cu funcția "Easy Open", puteți deschide portbagajul cu ajutorul piciorului, dacă sistemul detectează cheile de la mașină în buzunarul sau poșeta dumneavoastră. O mișcare scurtă sub partea din spate a autovehiculului - și portbagajul se deschide. Și închiderea este la fel de ușoară, prin apăsarea butonului din capota portbagajului.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Arteon Shooting Brake

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen