Forțe reunite. Economie de combustibil.

eHybrid

Prototipul aproape gata de producția de serie al noului model Arteon Shooting Brake cu sistem eHybrid* combină avantajele a două sisteme. Motorul electric vă permite să rulați prin oraș aproape complet silențios și fără emisii la nivel local, în timp ce motorul pe benzină TSI preia controlul la viteze mai mari și pe distanțe mai lungi. Pentru a dezvolta maximul de putere, ambele motoare pot fi combinate, pentru a obține un "boost" printr-o simplă apăsare de buton. Realimentarea cu benzină funcționează la fel ca înainte, iar încărcarea electrică este extrem de simplă: nu trebuie decât să conectați ștecărul de încărcare la Arteon Shooting Brake și gata.

* Se va lansa la o dată ulterioară

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Arteon Shooting Brake

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen