Forțe reunite. Economie de combustibil.

eHybrid

Prototipul aproape gata de producția de serie al noului model Arteon Shooting Brake cu sistem eHybrid* combină avantajele a două sisteme. Motorul electric vă permite să rulați prin oraș aproape complet silențios și fără emisii la nivel local, în timp ce motorul pe benzină TSI preia controlul la viteze mai mari și pe distanțe mai lungi. Pentru a dezvolta maximul de putere, ambele motoare pot fi combinate, pentru a obține un "boost" printr-o simplă apăsare de buton. Realimentarea cu benzină funcționează la fel ca înainte, iar încărcarea electrică este extrem de simplă: nu trebuie decât să conectați ștecărul de încărcare la Arteon Shooting Brake și gata.

* Se va lansa la o dată ulterioară

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Arteon Shooting Brake

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen