Sisteme de pionierat și deschizătoare de drumuri

Sistem de navigație „Discover Pro”

Pe lângă componentele standard, împreună cu sistemul de navigație opțional "Discover Pro" sunt oferite și următoarele caracteristici suplimentare:

- Ecran tactil TFT de 23,4 cm (9.2") acoperit cu sticlă, cu afișaj color, senzori de proximitate și recunoaștere gesturi
- Toate informațiile pot fi afișate pe afișajul din Cockpit-ul digital
- Sistemul poate fi operat prin comandă vocală fără comenzi speciale
- Home screen 2.0
- Personalizare
- Afișare dinamică a indicatoarelor rutiere
- Utilizare gratuită timp de trei ani pentru We Connect Plus, incl. We Connect*
- App-Connect, inclusiv App-Connect Wireless pentru Apple CarPlay™ și Android Auto™*

*Declinarea răspunderii servicii We Connect
**Declinarea răspunderii App-Connect

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Arteon Shooting Brake

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen