Putere reproiectată

Motor

Noul model Arteon Shooting Brake oferă o gamă foarte variată de motoare: Motoare TSI și TDI, precum și un model ehybrid* pentru performanță de top cu un consum extrem de redus. Combinația dintre cilindreea minimă cu turbosuflantă și injecția directă de combustibil creează o transmisie uniformă de putere în aceste agregate de propulsie. Există de asemenea Management Activ al Cilindrilor, prin care cilindrii sunt decuplați automat imediat ce este nevoie de mai puțină putere. Rularea silențioasă rămâne constantă.

*Se va introduce la o dată ulterioară

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Arteon Shooting Brake

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen