Folosiți-vă aplicațiile și în autovehiculul dumneavoastră Volkswagen

App Connect

Ați dori să vă utilizați aplicațiile de pe smartphone în mod sigur și confortabil în autovehicul? Datorită App-Connect, acest lucru este mai simplu ca niciodată. Acest sistem vă permite să utilizați în mod confortabil anumite aplicații și conținuturi selectat direct în autovehiculul dumneavoastră Volkswagen. Acestea sunt transmise pe afișajul sistemului infotainment și pot fi controlate comod și simplu în câmpul dumneavoastră vizual. Astfel este incredibil de ușor să accesați muzică, știri, hărți sau audiobook-uri, de exemplu. Volkswagen oferă în prezent trei interfețe pentru conectarea cu smartphone-uri, cu numeroase opțiuni: Apple CarPlay™, Android Auto™ by Google și MirrorLink®. Opțiunea de conectare wireless pentru sistemele de navigație Discover Media și Discover Pro face utilizarea Apple CarPlay™ deosebit de confortabilă. Pentru a evita distragerea atenției, numai aplicațiile certificate pot fi pornite în timpul călătoriei. În acest context, vă rugăm să aveți în vedere și faptul că unele aplicații nu sunt disponibile pentru toate trei tehnologiile și că disponibilitatea acestor tehnologii poate varia de la țară la țară.

Informații despre compatibilitatea smartphone-urilor se pot găsi pentru Apple CarPlay™ la https://www.apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android Auto™ la https://www.android.com/intl/de_de/auto/ și pentru MirrorLink® la https://mirrorlink.com/.  

 

1) App-Connect umfasst die Technologien Apple CarPlay™, Android Auto™ und MirrorLink®. Um Ablenkung zu vermeiden, lassen sich während der Fahrt nur zertifizierte Apps starten. Bitte berücksichtigen Sie in diesem Zusammenhang auch, dass manche Apps nicht für jede der drei Technologien angeboten werden und die Verfügbarkeit dieser Technologien länderabhängig unterschiedlich ausfallen kann. Informationen zur Kompatibilität von Smartphones finden Sie auf www.volkswagen.de/mobiltelefon sowie ergänzend auch für Apple CarPlay™ unter https://www.apple.com/de/ios/carplay/, für Android Auto™ unter https://www.android.com/intl/de_de/auto/ und für MirrorLink® unter https://mirrorlink.com/. 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Arteon Shooting Brake

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen