Meniu
Inchidere meniu

T-Cross.

 

Cotidianul poate deveni foarte special.

Avantaje peste avantaje: T-Cross este extrem de practic şi adaptabil. Datorită designului său de crossover, a posibilităţilor variate de individualizare şi a caracterului practic în cotidian, acest model oferă combinaţia optimă între variabilitate şi dimensiuni compacte. Pe scurt: este însoţitorul perfect în aproape orice fel de aventură.

Design de crossover, cu alură marcantă.

Exteriorul

T-Cross îşi îmbină caracterul urban cu designul funcţional. Capota alungită a motorului şi grila lată a radiatorului îi conferă modelului o personalitate foarte puternică. Cu caroseria sa atractivă, allrounder-ul arată bine în orice circumstanţă: în oraş, în cotidian şi în off-road.

Detalii

Cu o personalitate la fel de specială ca a dumneavoastră.

Interiorul

Printre dotările speciale de la interior se numără iluminarea ambientală, scaunele de calitate superioară, acoperite cu material textil, precum şi pachetul Design opţional, disponibil în trei variante. Dotările de la interior oferă confort optim şi pot fi, de asemenea, personalizate.

Detalii

Argumente strălucitoare. Încă de la prima privire.

Farurile

Cu luminile sale de zi cu LED şi cu farurile cu halogen, incluse în dotarea standard, SUV-ul urban T-Cross se prezintă mereu în cea mai bună lumină. Linia de echipare Style include şi farurile cu LED.

Detalii

Design şi stabilitate: gama de jante oferite pentru T-Cross.

Jantele

De dumneavoastră depinde care vor fi jantele prin care vă veţi pune în valoare automobilul T-Cross. Gama largă de modele extraordinare de jante disponibile* vă va îngreuna decizia. Astfel, jantele din aliaj uşor cu dimensiuni între 16 şi 18 inchi îi conferă automobilului dumneavoastră T-Cross o personalitate aparte, ca de exemplu, jantele Nevada** de 18 inchi cu finisaj negru gloss.

Detalii

Dotările opţionale T-Cross R-Line.

Subliniați latura sportivă a modelului T-Cross: cu dotările R-Line opţionale, conferiți exteriorului și interiorului accente și mai sportive și stilate.

R-Line "Exterior și Interior"

Își arată latura sportivă și expresivă: T-Cross.

Cu pachetul opţional R-Line pentru Interior și Exterior subliniaţi personalitatea modelului T-Cross, atât prin dotările de la exterior, cât și prin cele din interiorul mașinii.

Detalii

 

R-Line "Exterior"

Dotări sport de netrecut cu vederea: pachetul opţional R-Line Exterior.

Dotările R-Line Exterior impresionează cu un design sportiv și dinamic, precum grila radiatorului specifică gamei R-Line, plus barele de protecție ce au atât în față, cât și în spate, un design, de asemenea, caracteristic gamei R-Line.

Detalii

 

Coloraţi-vă viaţa!

Capacitatea de transformare a modelului T-Cross este fără egal: pachetele opţionale Design Black, Energetic Orange şi Bambus Garden Green, disponibile începând cu linia de echipare Life, îi conferă maşinii un look avangardist inconfundabil.

Pachetul de design Energetic Orange

Adaptaţi interiorul gusturilor dumneavoastră.

Pachetul opţional de Design Energetic Orange va atrage, fără doar şi poate, toate privirile. Cu mix-ul coloristic reuşit al decorului Energetic Orange şi gri, T-Cross devine un avangardist absolut al stilului.

Detalii

 

Pachetul de Design Black

Dumneavoastră alegeţi look-ul individual pentru interiorul dumneavoastră.

Vă plac culorile simple şi stilul sportiv? Atunci, pachetul opţional de Design Black vi se potriveşte perfect. Accentele aparte de la interior, precum elementele de decor negre gloss şi gri, vor transforma fiecare călătorie într-o experienţă memorabilă.

Detalii

 

Pachetul de Design Bambus Garden

Doriți un interior adaptat exact gusturilor dumneavoastră? Cum să nu, poftiți!

Mix-ul de culoare face diferenţa: optaţi pentru accentele de culoare preferate la interiorul modelului T-Cross. Cu secţiunile centrale şi cele interioare ale scaunelor acoperite cu tapiţerie turcoaz, portocalie şi Platinum Grey, precum şi cu decorul rafinat negru şi gri, interiorul va deveni cu adevărat deosebit.

Detalii

 

Liniile de echipare

Se adaptează celor care nu vor să se adapteze.

Optaţi pentru una dintre cele trei linii de echipare, T-Cross, Life şi Style şi adaptaţi automobilul la preferinţele şi necesităţile dumneavoastră personale. Indiferent de ceea ce veţi alege, oricare dintre liniile de echipare vă va oferi calitate şi confort.

Style
Life
T-Cross
Style
Life
T-Cross

Confort vizibil şi palpabil.

T-Cross dotat cu linia de echipare Style oferă un nivel ridicat de confort şi numeroase dotări incluse în dotarea standard, ca de exemplu, farurile cu LED, asistentul pentru parcare, scaunele Sport-Confort şi jantele din aliaj uşor de 17 inchi.

Luaţi loc şi bucurață-vă de rafinamentul interiorului.

În interiorul dotat cu linia de echipare Life, vă veţi simţi excelent, încă din prima clipă: funcţiile şi dotările speciale, precum sistemul de climatizare, portbagajul mare, volanul multifuncţional, precum şi afişajul multifuncţional Plus transformă fiecare călătorie într-o experienţă specială şi confortabilă.

Impresionează încă din standard și încă de pe loc.

Chiar şi echipat cu linia de dotare de bază, T-Cross impresionează cu nivelul său ridicat de calitate: numeroasele dotări, precum bancheta variabilă, sistemul radio Composition Colour inclus în dotarea standard, asistentul Lane Assist pentru menţinerea benzii de rulare şi sistemul de apel de urgenţă eCall sporesc confortul şi siguranţa.

Spontaneitatea este întotdeauna un plan excelent.

Sunteţi genul spontan? Atunci, T-Cross este însoţitorul dumneavoastră perfect. Datorită spătarului rabatabil al scaunului din partea dreaptă față, dar şi a banchetei glisante, acest automobil este foarte spaţios şi se adaptează flexibil dorinţelor dumneavoastră. Bordul digital: afişajul modern şi inovator Active Info Display vă ţine la curent cu toate informaţiile importante, precum datele călătoriilor şi cu reprezentări grafice ale sistemelor de asistență a şoferului.

Locurile din spate

Menţineţi-vă flexibilitatea chiar şi la drum.

T-Cross dă dovadă de o flexibilitate incredibilă, datorită banchetei glisante fracţionat. Totodată, ocupanţii locurilor din spate pot beneficia de spaţiu confortabil la nivelul picioarelor. Concret aceasta înseamnă: mai mult spaţiu pentru dumneavoastră şi pentru pasagerii dumneavoastră, plus mai mult spaţiu pentru bagajele tuturor.

Detalii

 

Scaunele din faţă

Confort pe placul dumneavoastră.

Veţi dori să savuraţi cât mai mult timp posibil confortul interiorului: suportul lombar opţional vă menajează spatele mai ales la drum lung. Iar spătarul rabatabil al scaunului din dreapta faţă este extrem de practic: astfel puteţi transporta cu uşurinţă bagajele şi plasele de cumpărături.

Detalii

 

Spaţiul

Mai mult spaţiu pentru flexibilitatea dumneavoastră.

Vă doriţi mai mută liberate. Cum să nu, vă putem oferi şi aşa ceva: pentru că T-Cross asigură un spaţiu extrem de generos în compartimentul pasagerilor, plus un portbagaj mare, fiind pregătit din toate punctele de vedere, pentru toate ...planurile dumneavoastră spontane.

Detalii

 

Active Info Display

Vedeţi exact acele informaţii care vă interesează.

Sistemele analogice sunt deja sisteme de domeniul trecutului. Astfel, puteţi înlocui opţional ceasurile clasice cu un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul afişaj Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Detalii

 

Sisteme de ultimă oră.

Poate că în timp ce conduceţi aveţi nevoie de informaţii actuale sau de ajutorul navigaţiei pentru a ajunge la destinaţie. Sau poate doriţi pur şi simplu să ascultaţi muzică: T-Cross vă oferă diferite posibilităţi de a utiliza cele mai moderne tehnologii - simplu şi confortabil.

Funcţii de divertisment şi de navigaţie de ultimă oră.

Radio

Nu vă puteţi lipsi în niciun caz de un sistem radio şi nici de o funcţie fiabilă de navigaţie? Foarte bine! Sistemele radio şi de navigaţie disponibile pentru T-Cross vă răsfaţă la drum cu ecranul tactil color de înaltă rezoluţie, cu până la şase difuzoare, plus numeroase interfeţe de conectare. Sistemul de navigaţie Discover Media dispune de un display de 20,3 cm (8 inchi) şi de o funcţie intuitivă de navigaţie, pe care o puteţi completa cu informaţii în timp real, recepţionate prin intermediul serviciilor on-line Car-Net utile.

Detalii

Conectat cu tot ceea ce este important pentru dumneavoastră.

Conectivitate

Cu smartphone-ul dumneavoastră sunteţi aproape tot timpul on-line. De ce să nu fiţi on-line şi cu T-Cross? Car-Net Guide & Inform vă simplifică viaţa de zi cu zi şi vă ajută să ajungeţi mai relaxat la destinaţie, oferindu-vă informaţii utile în timp real, plus multe alte funcţii practice. Iar cu aplicaţia Volkswagen Connect, aveţi mereu în vizor toate informaţiile utile legate de automobilul dumneavoastră T-Cross.

Detalii

Comunicare mai facilă.

Funcții de telefonie

Mai multă energie pentru telefonul mobil, tabletă şi MP3-player. Conectaţi-vă dispozitivele cât se poate de simplu, folosind interfaţa USB. Iar telefoanele mobile care suportă standardul Qi pot fi încărcate şi mai facil: trebuie doar să le aşezaţi în compartimentul special din faţă şi se vor încărca rapid, în sistem inductiv.

Detalii

În paradisul audio: Beats şi Apple Music.

Muzică

Savurați muzica dumneavoastră preferată cu Apple Music, la bordul modelului T-Cross: puteţi alege din cele 45 de milioane de melodii! Vă oferim Apple Music gratuit timp de 6 luni, off-line şi on-line*, în combinaţie cu sistemul de sunet puternic beats. Astfel, sunetul perfect este 100% asigurat.

Detalii

Mereu pe drumul cel bun.

Sistemele inteligente de asistenţă disponibile pentru T-Cross contribuie la creşterea confortului în călătorii şi vă pot ajuta să faceţi faţă situaţiilor critice sau chiar să le evitaţi complet. Şi chiar dacă se va întâmpla doar rar să vă daţi seama direct de intervenţia sistemelor, veţi beneficia totuşi de sentimentul plăcut de a şti că ele există şi vă susţin la nevoie.

Siguranţă
Caracteristici dinamice
Parcare
Siguranţă
Caracteristici dinamice
Parcare

Cele cinci stele ale sale vă asigură că aţi ales bine.

Testul Euro NCAP verifică maşinile noi, fără nicio milă: prin teste de impact, dar şi prin multe alte verificări şi analize asupra siguranţei active şi pasive. Astfel, cu T-Cross, nu trebuie să vă faceţi griji, pentru că a obținut evaluarea maximă, de 5 stele.* Deci este una dintre cele mai sigure maşini din clasa sa.
* Sursa: Euro NCAP, detalii la http://www.euroncap.com/

Sperăm să nu vă certaţi pentru volan!

Veţi avea parte de multe clipe plăcute conducând T-Cross. În acest sens, contribuie şi sistemele practice de asistenţă, care uşurează multe sarcini la condus şi le fac mai confortabile. Puteți savura, de exemplu, mai mult confort la drum lung sau vă puteți lăsa ajutat în traficul de zi cu zi.

Condusul la drum lung vă face plăcere. Dar de acum, chiar şi manevrele de parcare au devenit distractive.

Manevrele de parcare ne pot pune uneori răbdarea la încercare. Dar T-Cross, cu sisteme opţionale de asistenţă la parcare, vă poate ajuta încă din faza de căutare a unui loc de parcare.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen