Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

8.3.2022 Volkswagen ID. Buzz: sustenabil, cu multă atenție la detalii

  • Premiera lui ID. Buzz and ID. Buzz Cargo va avea loc pe 9 martie 
  • Primele impresii: design interior cu detalii atrăgătoare de la camperul T1  
  • Sustenabilitatea ca obiectiv strategic, implementată cu o pondere mare de materiale reciclate
  • ID. Buzz si ID. Buzz Cargo sunt primele două modele de la Volkswagen care nu utilizează materiale provenite de la animale

Premiera modelului complet electric ID. Buzz va avea loc miercuri, 9 martie, de la ora 20:00 (ora României). Va fi lansat în doua versiuni - cargo și de persoane. Ediția complet electrică a legendarului microbuz a fost regândită și redesenată. Interiorul spațios și versatil impresionează prin schema de culori, materialele sustenabile și ideile ingenioase.

 


Compact pe exterior, spațios la interior:

ID. Buzz și ID. Buzz Cargo - indiferent dacă alegi varianta de persoane sau pe cea cargo, ambele modele folosesc spațiul extraordinar de bine datorită platformei MEB.

Modelul ID. Buzz în cinci locuri este prevăzut cu spațiu pentru bagaj de 1121 de litri, chiar și cu pasageri la bord.

Volumul maxim de încărcare al lui ID. Buzz Cargo, echipat cu un compartiment despărțitor în spatele primului rând de scaune, de asemenea are un volum de până la 3.9 m3.

Două tonuri, cu multă atenție la detalii. ID. Buzz va fi disponibil în șapte culori uni și patru în două nuanțe. Culorile corespund vopselei exterioare și sunt reflectate opțional în tapițeria scaunelor, panoul de bord și decorul interior al portierelor. Iluminarea ambientală este disponibilă opțional cu până la 30 de nuanțe. Atenția la detalii în noul model este de asemenea evidentă și într-un număr de motive ID. Buzz care decorează interiorul în diverse locuri. Marea majoritate sunt descoperite la o a doua vedere - chiar și caracteristici funcționale și inteligente, precum un deschizător de sticle și o racleta pentru parbriz.

Complet sustenabil. Completarea familei ID. cu noul ID. Buzz este un alt pas decisiv către mobilitatea complet electrică. Această dezvoltare este condusă nu numai de valori mai stricte de emisii, ci și de o conștientizare tot mai mare a mediului înconjurator și a sustenabilitătii. Până în 2030, își propune să reducă emisiile de carbon în Europa cu 40% per vehicul și, datorită programului Way to Zero, compania intenționează să fie neutră din punct de vedere climatic până cel târziu în 2050. Prin Way to Zero se doreste intensificarea accelerată a campaniei de mobilitate electrică în cadrul noii strategii de brand - ACCELERATE. Până în 2030, marca își propune să crească ponderea modelelor integral electrice în vânzările totale de autovehicule la cel puțin 70% în Europa și la cel puțin 50% în America de Nord și China.

ID. Buzz și ID. Buzz Cargo reflectă pe deplin înțelegerea Volkswagen cu privire la sustenabilitate, utilizand materiale adecvate în acest sens. Aici, Volkswagen a implementat un pachet de tehnologii și procese pentru a se asigura că cele două modele sunt printre cele mai sustenabile produse auto la nivel mondial. Pielea și alte materiale de origine animală sunt înlocuite cu materiale care au proprietăți similare. Materialul de pe volanul este realizat din poliuretan, dar are același aspect de înaltă calitate ca pielea și o senzație la atingere similară. Tapițeria scaunelor, capitonajul podea si plafon din ID. Buzz sunt fabricate folosind materiale realizate din produse reciclate, patentate de SEAQUAL® YARN. Firele SEAQUAL® constau din cca. 10% plastic reciclat din mediul marin și aprox. 90% sticle PET reciclate. Acest lucru permite o reducere de 32% a emisiilor de carbon în comparație cu produse similare. Tapițeria ArtVelours ECO folosită pentru prima dată de Grupul Volkswagen în ID. Buzz cuprinde 71% materiale reciclate.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen