Descoperiți noi posibilități – fie pe drum, fie digital

We Connect Plus

Întregul univers al serviciilor digitale Volkswagen duce conectivitatea în noul Taigo la un cu totul alt nivel: We Connect Plus1) oferă opțional tehnologii inteligente suplimentare.

Acestea includ sistemul inteligent de navigație2), care vă oferă cele mai recente informații din trafic cu privire la modificările de traseu aproape în timp real și vă poate avertiza cu privire la probleme în trafic. Calcularea online a traseului2) vă permite să reacționați flexibil la condițiile în schimbare și se asigură că vă aflați pe cel mai bun traseu posibil. Între timp, Actualizare hartă online2) asigură faptul că materialul dumneavoastră cartografic este la zi. Iar cu cele mai recente informații2) cu privire la prețurile de la stațiile de alimentare și locurile de parcare libere din parcările supraetajate și parcările publice, ajungeți la destinație și mai relaxat.

Mai multe despre We Connect Plus

1. Pentru a utiliza serviciile We Connect aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați în We Connect cu numele dumneavoastră de utilizator și parola. De asemenea, trebuie încheiat un contract separat We Connect sau We Connect Plus online cu Volkswagen AG. Pentru We Connect Plus, după predarea autovehiculului, aveți la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul prin intermediul aplicației Volkswagen We Connect (disponibilă în App Store și Google Play Store) și pentru a utiliza serviciile pe întreaga durată a perioadei de gratuitate agreate. Utilizarea serviciilor mobile online We Connect este posibilă printr-o conexiune integrată la internet. Volkswagen AG va răspunde pentru costurile aferente traficului de date pe teritoriul Europei, în zona de acoperire a rețelei, cu excepția serviciilor Streaming & Internet și a aplicațiilor In-Car individuale. Pentru utilizarea serviciilor Streaming & Internet, a aplicațiilor In-Car individuale și a hotspot-urilor Wi-Fi, se pot achiziționa pachete de date de la Cubic Telecom, partenerul nostru extern pentru comunicații mobile, care pot fi utilizate în zona de acoperire a rețelei, în numeroase țări europene. Puteți găsi informații cu privire la condiții, prețuri și țările suportate la adresa: https://vw.cubictelecom.com. Alternativ, puteți utiliza radio prin internet și streaming media cu ajutorul unui dispozitiv mobil (de ex. smartphone), cu condiția ca acesta să aibă capacitatea de a funcționa ca hotspot Wi-Fi. În acest caz, serviciile aferente sunt disponibile numai cu condiția disponibilității unui contract de telefonie mobilă existent sau separat încheiat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă și numai în zona de acoperire a respectivei rețele mobile. Este posibil să apară costuri suplimentare (de exemplu, costuri de roaming) atunci când are loc transfer de date pe internet, în funcție de abonamentul dumneavoastră individual de telefonie mobilă și în special atunci când utilizați serviciul în străinătate. Pentru a utiliza aplicația gratuită We Connect este necesar un smartphone cu un sistem de operare iOS sau Android adecvat și cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă deja existent sau care urmează să fie încheiat separat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de servicii mobile.  Disponibilitatea serviciilor individuale We Connect și We Connect Plus descrise în pachet poate să difere de la țară la țară și depinde de autovehicul și de specificațiile echipării. Serviciile sunt disponibile pe perioada contractuală agreată și pot suferi modificări la nivel de conținut sau pot fi reziliate pe perioada de derulare a contractului. Puteți găsi detalii suplimentare la adresa www.connect.volkswagen-we.com sau puteți contacta reprezentanța dumneavoastră Volkswagen. Pentru informații cu privire la condițiile tarifare pentru serviciile mobile, contactați furnizorul dumneavoastră de servicii mobile.

2. Disponibil numai în combinație cu radioul "Ready 2 Discover" și funcția de navigație activată sau sistemele de navigație "Discover Media" și "Discover Pro".

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Taigo

Noul Taigo

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen