Broșuri cu și despre Taigo.

1)  App‑Connect include tehnologiile Apple CarPlay™, Android Auto™ și MirrorLink®. Pentru a evita distragerea atenției, numai aplicațiile certificate pot fi pornite în timpul călătoriei. În acest context, vă rugăm să aveți în vedere și faptul că unele aplicații nu sunt disponibile pentru toate trei tehnologiile și că disponibilitatea acestor tehnologii poate varia de la țară la țară. Informații cu privire la compatibilitatea smartphone-urilor pot fi găsite pentru Apple CarPlay™ la adresa https://apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android Auto™ la adresa https://android.com/intl/de_de/auto/ și pentru MirrorLink® la adresa https://mirrorlink.com/.

2) Opțional pentru linia de echipare Life, standard pentru liniile de echipare Style și R-Line.

3) Disponibil numai în combinație cu radioul Ready 2 Discover sau sistemele de navigație Discover Media și Discover Pro. Varianta App-Connect cu cablu este pentru radioul Composition.

4) App‑Connect include tehnologiile Apple CarPlay™, Android Auto™ și MirrorLink®. Pentru a evita distragerea atenției, numai aplicațiile certificate pot fi pornite în timpul călătoriei. În acest context, vă rugăm să aveți în vedere și faptul că unele aplicații nu sunt disponibile pentru toate trei tehnologiile și că disponibilitatea acestor tehnologii poate varia de la țară la țară. Informații cu privire la compatibilitatea smartphone-urilor pot fi găsite pentru Apple CarPlay™ la adresa https://apple.com/de/ios/carplay/, pentru Android Auto™ la adresa https://android.com/intl/de_de/auto/ și pentru MirrorLink® la adresa https://mirrorlink.com/.

5) Opțional pentru linia de echipare Life, Style și R-Line.

6) Opțional pentru linia de echipare Life.

7) Pentru a achiziționa produsele We Upgrade aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID, un contract We Connect valabil și identificările de utilizator principal, adică linkul dintre contul dumneavoastră de utilizator și respectivul autovehicul. De asemenea, autovehiculul dumneavoastră trebuie să dispună de funcțiile tehnice și echiparea hardware necesare pentru respectivele produse. Produsele We Upgrade disponibile pentru un autovehicul specific pot fi vizualizate de către utilizatorul principal în Magazinul In-Car din sistemul infotainment la adresa shop.volkswagen-we.com. Produsele contra cost pot fi achiziționate atât din Magazinul In-Car, cât și din magazinul online We Connect, utilizând modalitățile de plată disponibile prezentate acolo. Funcțiile We Upgrade achiziționate și activate rămân în autovehicul, pot fi utilizate de toți șoferii și nu pot fi transferate către alte autovehicule.

8) Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Noul Taigo

Noul Taigo

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen