Companionul dumneavoastră de ajutor în călătorii

T-Roc

Echipat cu tehnologii inovatoare pentru și mai mult confort și siguranță sporită, noul T-Roc se asigură că ajungeți la destinație mai relaxat. Aceasta include și sistemul de asistență la conducere IQ.DRIVE Travel Assist. Acest copilot inteligent monitorizează ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră și sporește confortul la volan, asistându-vă în situații de deplasare monotone și obositoare. Astfel, el este companionul ideal în călătorii, în special în călătoriile lungi.1

  • În special pe autostrăzi și drumuri naționale bine dezvoltate, IQ.DRIVE Travel Assist vă poate menține autovehiculul pe bandă și poate păstra viteza, ținând de asemenea cont și de distanța față de traficul din față.
  • În combinație cu transmisia opțională DSG cu ambreiaj dublu, puteți rămâne relaxat în ambuteiaje și trafic bară la bară.

În limitele sistemului. Șoferul trebuie să fie permanent pregătit să intervină în sensul anulării sistemelor de asistență. Aceste sisteme nu anulează responsabilitatea șoferilor cu privire la condusul precaut și cu atenția cuvenită.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen