Companionul dumneavoastră de ajutor în călătorii

T-Roc

Echipat cu tehnologii inovatoare pentru și mai mult confort și siguranță sporită, noul T-Roc se asigură că ajungeți la destinație mai relaxat. Aceasta include și sistemul de asistență la conducere IQ.DRIVE Travel Assist. Acest copilot inteligent monitorizează ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră și sporește confortul la volan, asistându-vă în situații de deplasare monotone și obositoare. Astfel, el este companionul ideal în călătorii, în special în călătoriile lungi.1

  • În special pe autostrăzi și drumuri naționale bine dezvoltate, IQ.DRIVE Travel Assist vă poate menține autovehiculul pe bandă și poate păstra viteza, ținând de asemenea cont și de distanța față de traficul din față.
  • În combinație cu transmisia opțională DSG cu ambreiaj dublu, puteți rămâne relaxat în ambuteiaje și trafic bară la bară.

În limitele sistemului. Șoferul trebuie să fie permanent pregătit să intervină în sensul anulării sistemelor de asistență. Aceste sisteme nu anulează responsabilitatea șoferilor cu privire la condusul precaut și cu atenția cuvenită.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen