Caracter puternic cu elemente noi

T-Roc

Designul de SUV mai pregnant al noului T-Roc evidențiază o personalitate puternică - a dumneavoastră. Acest lucru este asigurat și de o selecție de elemente frapante de design, cum ar fi farurile cu leduri și, de asemenea, benzile cromate, care subliniază aspectul distinctiv al părții sale frontale sportive. Pentru o finisare unică a modelului dumneavoastră T-Roc, puteți alege de asemenea dintre opt variante de vopsea. Puteți crea elemente vizuale suplimentare prin plafonul în culoare contrastantă și jantele de aliaj de 19 inch Misano 1 de culoare neagră.

Autovehiculele noastre sunt echipate cu anvelope de vară ca standard.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen