Caracter puternic cu elemente noi

T-Roc

Designul de SUV mai pregnant al noului T-Roc evidențiază o personalitate puternică - a dumneavoastră. Acest lucru este asigurat și de o selecție de elemente frapante de design, cum ar fi farurile cu leduri și, de asemenea, benzile cromate, care subliniază aspectul distinctiv al părții sale frontale sportive. Pentru o finisare unică a modelului dumneavoastră T-Roc, puteți alege de asemenea dintre opt variante de vopsea. Puteți crea elemente vizuale suplimentare prin plafonul în culoare contrastantă și jantele de aliaj de 19 inch Misano 1 de culoare neagră.

Autovehiculele noastre sunt echipate cu anvelope de vară ca standard.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen