Noul Golf Variant O nouă dimensiune a spaţiului.

Pregătit, indiferent ce ar urma.

Oricare ar fi planurile dumneavoastră, acest automobil este mereu pregătit şi la fel de flexibil ca dumneavoastră. Golf Variant vă oferă spaţiu generos, un design dinamic, motorizări sportive şi numeroase sisteme de asistenţă.

 

Galerie de imagini

Descoperiţi modelul Golf Variant din diferite puncte de vedere.

Descoperiţi modelul Golf Variant din diferite puncte de vedere.

Dotări şi Design

Exterior

Acest design vă va încânta zi de zi.

Faptul că Golf Variant este mai mult decât un simplu automobil util în cotidian îl puteţi observa imediat datorită limbajului de design dinamic şi elegant şi datorită numeroaselor detalii care indică nivelul calitativ ridicat. Este un automobil conceput pentru cei care vor să se prezinte cu rafinament în orice situaţie.

Interior

Spaţiul întâlneşte confortul, calitatea şi tehnologiile de ultimă oră. 

Iată ce vă oferă Golf Variant la interior. Toate acestea au un singur scop: să vă asigure călătorii cât mai relaxate.

Design iluminare

Cu tehnologia LED, automobilul devine şi mai carismatic.

Golf Variant vă oferă tehnologie de ultimă oră şi în privinţa sistemelor de iluminare, astfel încât să beneficiaţi mereu de vizibilitate optimă.

Jante

Arată bine: gama de jante oferite pentru Golf. 

Combinaţia de jante şi anvelope cu care Golf Variant arată cel mai bine este o chestiune care ţine de gusturile fiecăruia. În orice caz însă, orice model de jante din aliaj uşor subliniază caracterul sportiv al modelului Golf Variant.

Eficienţă

Motoare

Profitaţi de putere mare şi consum redus.

Motoarele TSI pe benzină şi motoarele TDI diesel sunt concepute pentru a furniza o putere ridicată la un consum redus, astfel că veţi fi cu siguranţă încântat de performanţele de care veţi beneficia. 

4MOTION

Rămâneţi cu roţile pe pământ.

Doriţi să puteţi avansa cu tracţiune optimă inclusiv pe teren accidentat şi umed? Cu tracţiunea integrală 4MOTION oferită ca dotare opţională veţi putea face acest lucru aproape peste tot.

Sistemul de management activ al cilindrilor

Economisiţi combustibil.

La sarcini reduse cel mai probabil că nici nu veţi observa că motorul funcţionează doar cu doi cilindri. Este posibil datorită funcţiei de dezactivare a cilindrilor. Astfel puteţi reduce considerabil consumul de benzină.

Funcţia de selectare a modului de condus

Noul Golf Variant se adaptează stilului în care conduceţi. 

Preferaţi să conduceţi economic sau mai degrabă sportiv? Sau puneţi mai mult preţ pe confort? Cu funcţia opţională de selectare a modului de condus puteţi adapta caracteristicile dinamice ale maşinii la stilul dumneavoastră de condus şi la starea drumului şi a traficului.

Multimedia

Sisteme radio

Dacă doriţi, puteţi să ascultaţi doar radio.

Dar dacă vă place să ascultaţi muzică în timp ce conduceţi, dar doriţi totodată să fiţi mereu informat şi să nu renunţaţi la confort, atunci veţi fi încântat de cele două sisteme radio care vă stau la dispoziţie.

Navigaţie

Ajungeţi cu bună dispoziţie la destinaţie.

Cele două sisteme opţionale de navigaţie vă oferă numeroase funcţii inovatoare, care satisfac cele mai variate şi exigente dorinţe. Astfel veţi beneficia de distracție de primă clasă, rămânând totodată pe drumul cel bun.

Car-Net Guide & Inform

Mereu informat. Chiar şi atunci când sunteţi la drum.

Cu serviciile Guide & Inform găsiţi destinaţii interesante în zona dumneavoastră, precum şi locuri de parcare în apropiere sau staţia de alimentare la care puteţi ajunge cel mai rapid. 

Telefonie.

Comunicare mai facilă.

Vorbiţi cât doriţi. Dar nu luaţi mâinile de pe volan. Golf Variant vă oferă opţional două variante de interfeţe pentru telefonie.

DYNAUDIO Excite

Pentru experienţe sonore optimizate.

Să aude muzica în maşină mai bine decât acasă? Sistemul opţional de sunet DYNAUDIO Excite este reglat corespunzător caracteristicilor acustice ale automobilului, asigurând astfel un sunet superior tuturor aşteptărilor. Chiar dacă sunteţi obişnuit cu sunetul high-end.

Sisteme de asistenţă

ACC şi „Front Assist“

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Vă doriţi uneori un asistent care să supravegheze în locul dumneavoastră traficul din faţă? Veţi călători mereu relaxat cu sistemul automat de reglare a distanţei ACC şi sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist" (inclus în pachet) inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă, precum şi cu Pedestrian Monitoring.

Trailer Assist

Manevrele cu remorca devin mai facile.

Decât să vă pierdeţi cumpătul, mai bine faceţi-vă viaţa mai uşoară. Automobilul dumneavoastră Golf Variant poate prelua controlul direcţiei în locul dumneavoastră la parcarea şi manevrarea maşinii la care aţi ataşat o remorcă. Sistemul opţional Trailer Assist vă scuteşte de multă muncă.

Senzorul "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare

Lăsaţi manevrele de parcare în seama maşinii dumneavoastră.

Senzorul opţional "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite ale capacităţii sistemului. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Confort

Active Info Display

Vedeţi exact acele informaţii pe care doriţi să le vedeţi.

Ceasurile de bord sunt de domeniul trecutului. Treceţi de la ceasurile clasice - la un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul panou multifuncţional Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Trapa panoramică rabatabilă şi glisantă

Pentru perspective care îi vor încânta pe toţi cei aflaţi în maşină.

Vă doriţi călătorii mai luminoase, mai aerisite şi cu mai multă bună dispoziţie? Atunci optaţi pentru trapa panoramică rabatabilă şi glisantă. Este atât de mare, încât inclusiv pasagerii de pe banchetă vor fi uluiţi de panorama ce li se va deschide în faţa ochilor.

Pachetul de piele ecologică

Optaţi pentru eleganţă atemporală.

Savuraţi în fiecare călătorie sentimentul incomparabil al unei ambianţe exclusive. Pentru că, opţional vă oferim pentru automobilul dumneavoastră Golf cea mai fină piele şi, între altele, încălzire în scaune şi volanul multifuncţional îmbrăcat în piele.

Portbagajul

Transportaţi fără efort chiar şi obiectele mai mari.

Spaţiul de transport oferit de Golf Variant nu este doar mare, ci de asemenea foarte practic. Podeaua portbagajului care poate fi coborâtă, inelele de amarare şi scaunele rabatabile din spate sunt doar câteva exemple din dotarea standard care sporeşte utilitatea practică a portbagajului.

Paşii următori

Căutaţi un automobil rulat?

Pentru a nu mai avea niciodată parte de surprize neplăcute la achiziţia unui automobil rulat: La Das WeltAuto găsiţi exclusiv autovehicule verificate de specialiştii noştri. Autovehicule rulate bune. Garantat.

La pagina modelului Golf precedent găsiţi informaţii interesante despre Golf 6, precum şi ofertele care să vi se potrivească perfect.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă