Touareg Ready for whatever.

Capacitate de urcare: 100%.

Deschizător de drumuri, chiar şi acolo unde drumurile se termină.

Touareg a reprezentat dintotdeauna un reper în ceea ce priveşte abilităţile de off-road. Graţie tehnologiilor off-road deja consacrate, dar şi a sistemelor de propulsie de ultimă generaţie, Touareg poate aborda aproape orice tip de teren. Printre aceste tehnologii se numără tracţiunea integrală permanentă 4MOTION, oferită ca dotare standard sau tracţiunea integrală controlată electronic 4XMOTION a versiunii Touareg "Terrain Tech" cu V6 TDI BlueMotion Technology. Construcţia cu materiale uşoare, implementată cu consecvenţă şi caracteristicile aerodinamice, cu detalii atent şi inteligent concepute, contribuie la eficientizarea modelului Touareg şi sunt o dovadă a muncii amănunţite de proiectare. Astfel, am adus modelul efectiv la limite, testându-l de-a lungul a nenumăraţi kilometri, pe întreg globul, în cele mai dificile condiţii.

Impresionează de la primul contact.

Designul.

Touareg convinge până în cel mai mic detaliu cu un limbaj de design clar şi inconfundabil. Secţiunea frontală străluceşte cu grila compactă a radiatorului. Barele de protecţie marcante, cu grila decorativă elegantă desăvârşesc secţiunea frontală impunătoare a off-roader-ului. Proiectoarele de ceaţă cu design modern vă permit să aveţi totul în vedere, chiar şi în condiţii de vizibilitate redusă. Secţiunea posterioară plină de forţă este caracterizată de dinamism, datorat barelor de protecţie cu design nou şi difuzorului, precum şi aşa-numitei linii Tornado accentuate pe hayon.

Galerie de imagini

Descoperiţi-l din diferite puncte de vedere.

Descoperiţi-l din diferite puncte de vedere.

Eficienţă

Rulare liberă

Uneori e bine să-ţi menajezi energia.

Uneori se întâmplă să ajungi cel mai departe dacă laşi lucrurile să meargă de la sine. Touareg dispune de o funcţie de rulare liberă cu care automobilul îşi poate utiliza mai bine energia cinetică şi poate parcurge o distanţă mai lungă din inerţie, fără a consuma combustibil.

BlueMotion Technology

Cu un consum mai mic ajungeţi mai departe.

Plăcerea condusului şi responsabilitatea nu trebuie să se excludă reciproc. Este un fapt dovedit de motoarele V6 TDI cu BlueMotion Technology.

4MOTION

Libertate în standard.

Talentul adevărat se dovedeşte în afara drumurilor bătătorite. Iar aici, Touareg punctează multiplu.

Motoarele diesel

Minunat, când cotidianul nu ne poate ajunge din urmă.

Pentru a face faţă în frunte, este nevoie de putere şi rezistenţă.

Confort

Interiorul

Ambianţă distinsă oriunde v-aţi afla.

Cu Touareg vă veţi simţi bine atât în sălbăticie, cât şi în jungla urbană. Acest fapt se reflectă şi în interiorul off-roader-ului.

Easy Open

Deschidere facilă.

Este plăcut când în cotidian  suntem degrevaţi de anumite sarcini.

Climatronic

Pentru toţi cei cărora le place aerul proaspăt.

La bordul modelului Touareg puteţi oricând să trageţi adânc aer în piept - în ciuda designului care taie respirația.

Suspensia pneumatică

Mereu la înălţime.

Suspensia pneumatică disponibilă pentru Touareg atenuează gropile şi denivelările.

Pachetul de piele ecologică "Cricket"

Optaţi pentru eleganţa atemporală.

Pachetul opţional de piele ecologică "Cricket" conferă interiorului un aspect premium aparte, cu suprafețe plăcute la atingere. De cum luaţi loc, simţiţi mirosul plăcut şi rafinat al pielii.

Sisteme de asistenţă

Dynamic Light Assist

Sistemul de iluminare: un highlight!

Sistemul de reglare dinamică a luminilor de drum "Dynamic Light Assist" cu iluminare variabilă vă permite să conduceţi în permanenţă cu luminile de drum aprinse, fără a-i deranja pe cei care conduc din sens opus sau pietonii.

Rear View

Mereu o privire în urmă.

Mulţumită camerei video pentru marşarier "Rear View", vedeţi şi ceea ce se află în spatele maşinii, atunci când cuplaţi marşarierul.

ACC şi Front Assist

Priveşte înainte.

Funcţia automată de reglare a distanţei ACC vă ajută, în limitele capacităţii de funcţionare a sistemului, să menţineţi distanţa faţă de maşinile care se deplasează înainte.

Area View

Vede totul în jur.

Este imposibil să ne îndreptăm ochii în toate direcţiile. Cu sistemul de redare a vecinătăţii Area View, vedeţi totul în zona acoperită de camere.

Multimedia

DYNAUDIO Confidence

Înalte şi joase clare. Inclusiv în traficul urban.

Cu sistemul excelent de sunet "Confidence" al specialistului Hifi danez DYNAUDIO, vă puteţi bucura de experienţe sonore fără egal.

Sistemul de radionavigaţie „RNS 850“

Direct la ţintă.

Sistemul de radionavigaţie "RNS 850", cu touchscreen de mari dimensiuni şi cu funcţie de compensare dinamică a zgomotelor, dispune de un hard disk de 60 GB, din care ca. 18 MB sunt destinaţi datelor media.

Pregătirea "Premium" pentru telefonul mobil incl. Car-Net "Guide & Inform"

Cu ambele mâini pe volan vorbiţi în siguranţă la telefon.

Puteţi fi contactat chiar şi în timp ce sunteţi la volan. Dacă doriţi. Cu interfaţa standard "Premium" aveţi ambele mâini libere şi traficul sub control.

R-Line

Aduce sportul pe şosea: Pachetul R-Line "Exterior".

Pachetul R-Line "Exterior"

Pachetul R-Line "Exterior" promite dinamism în toate privinţele.

Accentuează valorile interioare ale atletului.

Pachetul R-Line "Interior"

Touareg este un atlet înnăscut, iar cu pachetul opţional R-Line "Interior" puteţi să subliniaţi şi mai mult caracterul său sportiv.

Paşii următori

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă