Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

SUV-ul de nouă generaţie.

Touareg este o apariţie impunătoare şi inconfundabilă pe şosele, fiind desenat din linii incisive şi detalii unice. Tehnologiile de ultimă oră, în parte disponibile ca dotări opţionale, precum sistemul electromecanic de prevenire a răsturnării, farurile IQ. Light - LED-Matrix şi bordul Innovision sporesc nivelul de confort şi vă oferă călătorii şi mai incitante.

Liniile de echipare

Stiluri diverse

Ce vă atrage mai mult? Designul rece high-tech sau nuanţele calde ale lemnului şi al pielii sau poate detaliile sportive? Indiferent de ceea ce veţi alege, cu liniile de echipare luxoase Elegance, Atmosphere sau R-Line, veţi demonstra în orice situaţie că aveţi stil.

Linia de echipare "Elegance" Exclusivitate şi rafinament.

Touareg "Elegance": eleganţa rafinată întâlneşte designul ieşit din comun.

Linia de echipare "Atmosphere" răsfaţă simţurile.

Touareg Atmosphere nu se zgârceşte deloc la materialele rafinate şi nici în ceea ce priveşte confortul ieşit din comun.

Linia de echipare "R-Line" O personalitate puternică şi dinamică.

Touareg înfruntă provocările cu sportivitate, în fiecare variantă de echipare. Iar în versiunea de echipare R-Line, această abordare devine şi mai clar vizibilă: la interior şi la exterior.

Design

Touareg defineşte noi standarde, cu designul său expresiv şi avangardist. La interior convinge cu numeroase variante de personalizare ieşite din comun.

Exterior

Exteriorul
Descoperiţi drumuri noi.

O nouă formă a stilului. Secţiune frontală cu personalitate puternică, linii laterale marcante şi blocuri optice spate cu LED atractive: Touareg îmbină eleganţa cu caracterul dinamic, toate în haina unui SUV autentic.

Detalii

IQ. Light

Farurile IQ. Light - LED-Matrix
Pentru confortul tuturor.

Iluminare optimă, fără a-i deranja pe ceilalți participanţi la trafic: farurile opţionale IQ. Light - LED-Matrix cu funcţia dinamică de reglare a luminilor de drum Dynamic Light Assist vă iluminează drumul mai puternic şi mai departe, fără a-i deranja pe ceilalţi participanţi la trafic.

Detalii

 

Pachetul "Black Style"

Pachetul "Black Style”
Pachetul de design Black Style: accente negre, pentru o personalitate şi mai puternică.

Touareg R-Line va atrage garantat toate privirile: cu pachetul de design Black Style*, îi puteţi conferi exteriorului automobilului dumneavoastră şi mai multă expresivitate.

Detalii

 

Plafonul panoramic

Trapa panoramică, rabatabilă şi glisantă, cu plafon panoramic în spate
Orizonturi deschise pentru noi aventuri.

Trapa panoramică, rabatabilă şi glisantă, cu plafon panoramic în spate (dotare opţională) generează impresia de spaţiu și mai vast la interior şi creează o lumină plăcută pentru pasagerii modelului Touareg. Aerul proaspăt, panorama deschisă spre cer şi senzaţia de libertate nelimitată sunt toate doar la un buton depărtare.

Detalii

 

Jante

Jantele
Jante atractive. Design dinamic.

Touareg are jantele potrivite pentru toate gusturile: de la modele dinamice şi sportive, la versiunile deosebit de rafinate şi elegante. Fiecare model se integrează perfect în designul de ansamblu şi contribuie la personalitatea impresionantă a noului Touareg.

Detalii

 

Elementele de decor

Elemente de decor
Care este stilul dumneavoastră?

Atmosfera de la bordul modelului Touareg este influenţată considerabil și de detaliile de decor de la interior. Opţional puteţi alege dintre diferitele linii de echipare, care conferă interiorului automobilului dumneavoastră o personalitate şi mai puternică, dar şi un caracter mai individual.

Detalii

 

Innovision Cockpit.

Innovision Cockpit se numără printre dotările foarte speciale disponibile pentru Touareg. Ecranul lat şi curbat cu rezoluţie excelentă permite operarea intuitivă şi ajută şoferul să se orienteze cu ușurință. Luaţi loc la bordul viitorului: şoferul poate sta, opţional, în faţa unui display mare, curbat şi poate controla afişajele digitale atingând ecranul, prin gesturi sau prin comenzi vocale.

Detalii

Start Video
Discover Premium
Digital Cockpit
Display-ul head-up
Discover Premium
Digital Cockpit
Display-ul head-up

Discover Premium
Bucuraţi-vă de funcţiile multimedia de nouă generaţie.

Sistemul opţional de navigaţie Discover Media vă invită într-o nouă dimensiune: datorită ecranului tactil imens, de 38 cm, pe afișaj pot fi reprezentate mai multe informaţii şi vă pot fi puse la depoziție variate funcții.

Digital Cockpit
Vedeţi exact acele informaţii care vă interesează.

Panoul digital de instrumente Digital Cockpit, oferit opţional, vă poate afişa mai multe informaţii decât doar viteza de deplasare, turaţia şi nivelul combustibilului din rezervor. Puteţi selecta combinaţia de informaţii care să se potrivească exact preferinţelor dumneavoastră. Ecranul mare şi funcţiile inovatoare vă oferă mai multe posibilităţi şi simultan mai multe informaţii decât era posibil până în prezent.

Display-ul head-up
Privirea rămâne pe şosea.

Privirea vă rămâne pe şosea şi totodată puteţi citi informaţii importante despre automobil. Pentru că display-ul head-up opţional proiectează pe parbriz viteza de deplasare şi notificările sistemului multimedia şi pe cele ale asistenţilor.

Confortul

Bucuraţi-vă de confort la cel mai înalt nivel. În Touareg dominați şoseaua cu poziția ridicată la volan şi vă bucuraţi de mult spaţiu confortabil, de dotările practice şi de tehnologia inovatoare, utilă în cotidian.

Interiorul

Structurarea spațiului interior
Bucuraţi-vă de o senzație inedită de libertate.

Vă veţi simţi bine, atât dumneavoastră, cât şi pasagerii de la bord, pentru că Touareg îmbină designul luxos cu funcţiile practice. Totodată, volumul mare al portbagajului şi hayonul cu acţionare electrică vă oferă o flexibilitate enormă, plus confort în tot ceea ce întreprindeţi.

Detalii

Iluminarea ambientală

Iluminarea ambientală
Colorați interiorul în lumina dumneavoastră preferată!

Când afară se întunecă, în interiorul modelului Touareg atmosfera devine deosebit de plăcută. Datorită luminii albe sau, opţional, colorate a sistemului de iluminare ambientală. Cele 30 de culori vă oferă opţiunea potrivită fiecărei stări de spirit.

Detalii

 

Scaunul ergoComfort

Scaunul ergoComfort
18 variațiuni pentru relaxare.

Bucuraţi-vă de wellness la drum. Puteţi dota scaunul opţional ergoComfort pentru şofer şi pasagerul din faţă cu funcţie de masaj, dacă doriţi. Diferitele programe vă ajută să vă relaxaţi spatele. Rămâneţi în formă, chiar dacă petreceţi multe ore la volan.

Detalii

 

Amortizorul pentru portiere

Sistemul pentru închiderea portierelor
Ați scăpat de ușile trântite.

Pe locurile strâmte de parcare nu aveţi întotdeauna suficient loc pentru a închide portiera cu putere. Cu sistemul opţional de facilitare a închideri portierelor, nu mai este necesară aplicarea unei forţe mari, pentru că uşile sunt închise automat când sunt apropiate.

Detalii

 

Climatronic

Sistemul de climatizare "Air Care Climatronic"
Pentru că fiecare simte temperatura diferit.

Care este temperatura optimă pentru dumneavoastră? Cu sistemul de climatizare Air Care Climatronic care include filtrul anti-alergeni şi este oferit ca dotare standard, şoferul şi pasagerul din faţă îşi pot regla parametrii climatizării fiecare individual pentru partea lor. Sistemul opţional de climatizare Climatronic cu reglaje pe 4 zone poate fi adaptat individual şi pentru pasagerii din spate.

Detalii

 

Easy Open și Easy Close

Easy Open/Easy Close
Deschide opţiuni inedite.

Aveți ambele mâini ocupate? Funcţia opţională Easy Open vă permite să deschideţi hayoul fără să fiţi nevoit să puneţi jos ceea ce aveţi în mână. Iar datorită funcţiei Easy Close, este suficient să apăsaţi butonul corespunzător pentru ca hayonul să se închidă automat.

Detalii

 

Sisteme de asistenţă

Touareg impresionează şi cu tehnologia sa avansată, pentru că vă oferă o varietate largă de sisteme inovatoare de asistenţă, multe dintre acestea fiind disponibile pentru prima dată în dotarea unui automobil Volkswagen.

Sisteme de asistenţă

Funcţia de asistenţă pentru vizibilitatea nocturnă

Inapoi la overview

Pentru a vedea ce se ascunde în întuneric.

Cunoaşteţi dispozitivele cu infraroşu din filmele poliţiste. Acum puteţi avea unul în maşina dumneavoastră. Sistemul cu infraroşu al funcţiei opţionale de asistenţă pentru vizibilitate nocturnă poate genera o imagine pe ecranul de la bordul maşinii, în care puteţi identifica oamenii şi animalele.

Funcţia de protecţie proactivă a ocupanţilor

Inapoi la overview

Pentru protecţie din toate părţile.

Pentru a vă proteja pe dumneavoastră şi pasagerii, funcţia de protecţie proactivă a ocupanţilor oferă protecţie din toate părţile. Când este identificat riscul unei coliziuni, sunt luate măsuri automate de protecţie, precum tensionarea centurilor, setarea scaunelor în poziție standard și închiderea trapei panoramice.

Park Assist

Inapoi la overview

Parcare precisă

Sistemul Park Assist manevrează maşina pe locul de parcare ales. Dumneavoastră trebuie doar să acceleraţi şi să frânaţi. De restul se ocupă sistemul, conform posibilităţilor tehnice actuale.

Asistentul pentru ambuteiaje

Inapoi la overview

Ajutorul în traficul îngreunat.

Ajutorul pentru traficul îngreunat.
Asistentul opţional pentru ambuteiaje poate degreva şoferul în traficul îngreunat, contribuind astfel totodată la evitarea ciocnirilor cu alte maşini.

ACC

Inapoi la overview

Tempomatul cu reglarea distanţei, ajustarea anticipativă a vitezei și limitator de viteză

Distanţa este esenţială la condus.**
De departe unul dintre cele mai utile sisteme de asistență a şoferului: sistemul automat de reglare a distanţei ACC cu funcţia de reglare anticipativă a vitezei. Dumneavoastră setaţi viteza maximă, iar sistemul are grijă ca aceasta să nu fi depășită, în cadrul anumitor limite impuse de tehnologie. De asemenea, funcţia va menţine automat o distanţă minimă faţă de autovehiculele care se deplasează în faţă, în măsura limitelor tehnologiei.

Asistentul pentru intersecții

Inapoi la overview

Se uită pentru dumneavoastră după colţ.

Situaţiile în care şoferul trebuie să iasă în de pe străduţe fără vizibilitate sau din intersecţiile cu vizibilitate restrânsă sunt de multe ori dificile. Cu ajutorul tehnologiei radar, asistentul opţional pentru intersecţii vă poate ajuta să "vă uitaţi după colţ" şi să identificaţi din timp autovehiculele sau pietonii care se deplasează din lateral.

Șasiul

Noile tehnologii îi conferă modelului Touareg caracteristici dinamice şi performanţe ieşite din comun, atât pentru cei care preferă un stil de condus mai dinamic, cât şi pentru cei care preferă să înfrunte terenul foarte dificil.

Direcţia activă pentru tracţiunea integrală oferă mai multă stabilitate şi totodată mai multă agilitate.

Direcţia activă pentru tracţiunea integrală

Când nu doar roţile din faţă, ci şi cele din spate virează activ, atunci este posibil un unghi de bracare mai mic. Această tehnologie, care face ca autovehiculul să devină deosebit de manevrabil şi sporeşte în acelaşi timp stabilitatea direcţiei, poate fi acum utilizat şi pentru Touareg.

Detalii

Pentru stabilitate optimă.

Sistemul electromecanic de echilibrare activă

Vă place să abordaţi virajele mai dinamic? Sistemul electromecanic de preîntâmpinare a răsturnării reduce balansarea laterală a caroseriei şi tendinţa de sub-virare. Rezultatul: o conduită dinamică uluitoare.

Detalii

Mereu la înălţime.

Suspensia pneumatică

Pentru ca plăcerea condusului să nu fie amortizată în nicio situaţie, puteţi echipa modelul Touareg opţional cu suspensia pneumatică confortabilă. Acesta adaptează înălţimea caroseriei la terenul pe care se deplasează maşina.

Detalii

Înfruntaţi relaxat chiar şi terenul dificil.

Pachetul Off-road

Cu pachetul Off-Road opţional, Touareg este pregătit şi pentru drumurile mai grele, pe teren accidentat: de la protecţia împotriva lovirii cu pietre şi până la funcţia extinsă de selectare a modului de condus, totul are menirea să vă ajute să vă deplasaţi mai uşor și sigur pe teren dificil.

Detalii

Multimedia

La bordul modelului Touareg beneficiaţi de conectivitate optimă. Bucuraţi-vă de muzica preferată, opţional cu excelentul sistem Surround-Sound. Iar navigaţia, sistemul radio şi funcţiile maşinii pot fi parţial utilizate prin simple gesturi.

Always on
Sisteme de navigaţie
Car-Net
Telefonie
Dynaudio
App-Connect şi Media Control
Always on
Sisteme de navigaţie
Car-Net
Telefonie
Dynaudio
App-Connect şi Media Control

Always on
Bună-dispoziţie permanentă.

Touareg vă menține on-line, căci cardul eSIM integrat vă oferă acces la internet, inclusiv la serviciile on-line mobile Car-Net. Astfel sunteţi mereu la zi cu toate noutăţile şi vă bucuraţi de distracţie non-stop.

Sistemele de navigație
Confort ridicat, datorită sistemelor avansate de navigaţie.

Sistemul standard de navigaţie, Discover Pro, cu ecranul său mare vă îndeplineşte aproape toate dorinţele. Adiţional, Touareg oferă opţional sistemul Discover Premium, care împreună cu ecranul curbat Digital Cockpit şi cu sistemul de operare intuitivă vă digitalizează complet bordul maşinii.

Car-Net
Universul interconectat Car-Net vă stă oricând la dispoziţie.

Serviciile on-line mobile din maşină vor deveni curând o facilitate de care nu vă veţi mai putea lipsi. La fel ca de smartphone-ul dumneavoastră. Interconectarea digitală optimizează navigaţia şi comunicarea, vă ajută să beneficiaţi de informaţii actuale, să economisiţi timp şi în caz de nevoie, vă ajută rapid.

Sistemele de telefonie
Comunicare mai facilă.

Scăpați de cablurile încâlcite. Interfaţa opţională pentru telefonie Business oferă recepţie excelentă şi funcţia de încărcare inductivă a smartphone-ului.

Dynaudio
Sala de concerte pe patru roți.

Înalte limpezi. Başi profunzi. Opţional, puteţi fi însoţit la drum și de sistemul de sunet 7.1 Dolby-Surround marca DYNAUDIO, cu 14 difuzoare reglate special pentru interiorul acestui automobil.

App-Connect și Media Control
Touareg vă oferă chiar și aplicaţii.

La bordul modelului Touareg, App-Connect vă permite să vă interconectați smartphone-ul cu sistemul multimedia al automobilului, putând astfel utiliza numeroase aplicaţii în timpul călătoriei. Volkswagen Media Control le permite pasagerilor dumneavoastră să decidă şi ei asupra programului de divertisment, utilizându-şi dispozitivele mobile.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen