Distanţa este esenţială la condus.

ACC cu Front Assist

Sistemul automat de reglare a distanţei ACC cu ajustarea anticipativă a vitezei vă ajută să menţineţi viteza maximă pe care aţi setat-o anterior1 , precum și păstrați o distanță confortabilă față de vehiculul din față, distanță pe care o puteți, de asemenea, seta după preferințe.2  Funcția de ajustare anticipativă a vitezei adaugă la toate acestea și asistența pentru viteză și pe cea pentru deplasarea în viraje. Sistemul vă ajută să evitaţi depăşirile de viteză, deoarece ține seama de limitările legale.2  De asemenea, sistemul adaptează viteza mașinii în funcție de viraje, intersecții și sensuri giratorii, folosindu-se în acest sens de datele furnizate de navigație.2  Astfel, confortul va fi sporit, iar consumul de combustibil va fi redus.

Limitatorul de viteză ajută șoferul să nu depășească viteza maximă1  pe care șoferul a selectat-o în prealabil2.

Până la max. 250 km/h.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că se impune în continuare ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.//1//

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen