Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

Liniile de echipare

Designul.

Vă aşteaptă multe lucruri noi.

Cu caracteristicile sale dinamice excelente şi sistemele avansate, Tiguan nu deschide doar calea spre noi experienţe, ci chiar el însuşi este o experienţă inedită în sine. Astfel, designul său prezintă un limbaj masculin şi totodată elegant al formelor. Lăsaţi-vă privirea să descopere detaliile marcante de la exterior. Iar apoi: descoperiţi şi numeroasele elemente de design ieşite din comun, care definesc interiorul de calitate superioară.

Designul exterior

Designul exterior
Veți simți când vine momentul să faceți o schimbare.

Tiguan impresionează. La prima vedere. Și la a doua. Și la a treia... Și de fiecare dată din nou.

Detalii

Designul interior

Designul interior
Există locuri unde ne întoarcem cu plăcere. Iar și iar.

Toată lumea vrea să petreacă timp cât mai mult la bordul modelului Tiguan. Nu e de mirare, căci materialele de calitate și formele clare și elegante asigură o atmosferă de mare clasă. 

Detalii

 

Plafonul panoramic

Plafonul panoramic
Mai multă libertate. În toate sensurile.

Trapa panoramică inclusă în dotarea standard este rabatabilă şi glisantă și asigură o atmosferă luminoasă şi generoasă la interior, precum şi o panoramă spectaculoasă, graţie dimensiunilor sale generoase. Elementul frontal din sticlă poate fi deschis, ridicat şi coborât electric.

Detalii

 

Tehnologia LED

Farurile cu LED
Vă asigură o mai bună vizibilitate. Şi atrage privirile celorlalți.

Designul inovator face ca Tiguan să fie o apariţie inconfundabilă - şi farurile şi blocurile optice spate cu LED opţionale confirmă acest fapt în manieră evidentă. Iar cu Dynamic Light Assist, le veţi sări în ochi, celor care vin din sens opus... dar doar datorită designului. 

Detalii

 

Jante

Jantele
Design atractiv. Și dinamic.

Tiguan oferă numeroase trăsături de design ieşite din comun. Patru dintre acestea constau în jantele sale, care se integrează perfect în designul maşinii şi îi influenţează caracterul, definind detalii masculine, sportive, dinamice sau elegante.

Detalii

 

Pachetul-Off-road-Plus

Pachetul Off-road-Plus
Nu vă sfiiți să ridicați ștacheta.

Lăsați cotidianul în urmă: Tiguan Comfortline demonstrează din prima clipă că este un automobil pentru clipe de neuitat, mergând mai departe chiar de punctul unde mulți se opresc deja.

Detalii

 

Descoperiţi modelul Tiguan din toate punctele de vedere.

Dotările opţionale Tiguan R-Line.

Fiind un SUV, adică un Sport Utility Vehicle, Tiguan are sportivitatea deja în gene, dar cu pachetele R-Line, îi puteți accentua și mai marcant aceste gene.

R-Line "Exterior și Interior"

R-Line "Exterior și Interior"
Semne de exclamare pentru Tiguan. Cu pachetul R-Line pentru Interior și Exterior.

Ridicați și mai mult ștacheta în privinţa designului și a caracterului sportiv: cu pachetul R-Line Exterior și Interior, automobilul dumneavoastră Tiguan va dispune de o personalitate și mai puternică.

Detalii

 

R-Line "Exterior"

R-Line "Exterior"
Prima impresie este decisivă. Pachetul opţional R-Line "Exterior".

Pachetul R-Line "Exterior" definește un design deosebit de dinamic, incluzând toate dotările R-Line disponibile pentru exterior, la care puteți adăuga opţional și jantele Suzuka de 19 inchi. 

Detalii

 

R-Line "Black Style"

R-Line "Black Style"
Negrul va rămâne întotdeauna elegant: pachetele R-Line "Black Style".

Cu pachetele opţionale R-Line "Black Style", puteți să îi conferiți noului dumneavoastră Tiguan un look inconfundabil, grație detaliilor negre rafinate și marcante.

Detalii

 

Conectivitate.

Poate că trebuie să vorbiţi la telefon în timp ce conduceţi sau aveţi nevoie de informaţii actuale sau de ajutorul navigaţiei pentru a ajunge la destinaţie sau poate doriţi pur şi simplu să ascultaţi muzică: Tiguan vă oferă diferite posibilităţi de a utiliza cele mai moderne tehnologii - simplu şi confortabil.

Car-Net "Security & Service"
Car-Net "Guide & Inform"
Car-Net App-Connect
Sisteme radio şi de navigaţie
Car-Net "Security & Service"
Car-Net "Guide & Inform"
Car-Net App-Connect
Sisteme radio şi de navigaţie

Car-Net "Security & Service"
Servicii utile atât în situaţiile cotidiene, cât şi în cazurile de urgenţă.

Cu serviciile opţionale Car-Net Security & Service4, aveţi mereu la dispoziţie toate datele importante despre automobil. În cazul unui accident, serviciul de apel de urgenţă iniţiază o conexiune telefonică cu centrala de urgenţe a mărcii Volkswagen. Datorită senzorilor de impact, vor fi transmise automat locul în care vă aflaţi şi datele automobilului şi, de asemenea, vor fi informate serviciile de urgenţă. Dar puteţi raporta şi manual un accident pe care l-aţi observat în trafic, folosind butonul aferent de pe modulul compus din trei taste.

Car-Net "Guide & Inform"
Nu mai plecaţi la drum fără internet.

În multe domenii internetul poate fi util. La fel şi în maşină. Puteţi fi, de exemplu, în permanenţă informat asupra situaţiei actuale din trafic. Sau vă puteţi planifica din timp călătoriile. Serviciile on-line opţionale Car-Net Guide & Inform⁷ vă oferă chiar şi mai multe funcţii.

Car-Net App-Connect
Folosiți aplicaţiile şi la bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen.

App-Connect⁸: trei tehnologii inovatoare cu care puteţi folosi aplicaţiile smartphone-ului de pe touchscreen-ul sistemului multimedia al maşinii: MirrorLinkTM, Android AutoTM de la Google și Apple CarPlayTM.

Sisteme radio şi de navigaţie.
Cel mai bine este să vă puteţi alege chiar dumneavoastră copilotul.

La bordul automobilului dumneavoastră Volkswagen, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Pentru aceasta, vă stau la dispoziţie spre alegere două sisteme radio cu difuzoare excelente, cu tehnologie cu operare facilă şi cu multe posibilităţi de conectare a dispozitivelor externe. Sau puteţi opta pentru unul dintre cele două sisteme de navigaţie, care vă îndeplinesc toate dorinţele în domeniul multimedia.

Sisteme de asistenţă.

Echipat cu tehnologii inteligente şi cu sisteme opţionale de asistenţă a şoferului destinate evitării accidentelor, Tiguan vă va ajuta inclusiv în situaţiile critice. Pentru un nivel ridicat de siguranţă.

Sisteme de asistenţă

Trailer Assist

Inapoi la overview

Manevre facile de parcare. Chiar şi cu o remorcă mare.

La manevrele cu remorcă, automobilul poate prelua controlul direcţiei în locul dumneavoastră. Sistemul opţional pentru manevrarea remorcii, Trailer Assist, vă ajută la greu.

Area View

Inapoi la overview

Preventiv. În toate sensurile.

Manevre de ieşire din parcare în oraşul aglomerat sau manevre dificile pe teren accidentat: n-ar fi frumos, în astfel de situaţii cu vizibilitate restrânsă, dacă aţi putea vedea tot ce se află în jurul maşinii dumneavoastră? Cele patru camere video ale funcţiei opţionale Area View vă permit acest lucru.

Lane Assist

Inapoi la overview

Pe drumul cel bun.

Drum lung și monoton, benzi de rulare care se îngustează şi şosele strâmte: în astfel de situaţii, concentrarea şoferului scade. De aceea, asistentul de menţinere a benzii de rulare Lane Assist vă ajută să monitorizaţi mai bine astfel de situaţii şi să reduceţi la minimum riscurile.

Dynamic Light Assist

Inapoi la overview

Sclipiri. Chiar și pe întuneric.

Noaptea, luminile de drum vă ajută să vedeţi mai departe. Dar este obositor să aprindeţi şi să stingeţi mereu faza lungă. De aceea, sistemul opţional Dynamic Light Assist estompează parţial luminile de drum, unde și când este cazul.

Asistentul pentru parcare

Inapoi la overview

Manevre relaxate de parcare. La simpla apăsare a unui buton.

Tiguan vă duce la destinaţie, conducându-vă până pe locul de parcare chiar. Asistentul opţional Park Assist monitorizează din mers ambele margini ale drumului. Când găseşte un loc de parcare potrivit, controlează automat direcţia, pentru a aduce maşina pe locurile de parcare paralele şi perpendiculare şi are chiar capacitatea de a direcţiona maşina de pe locul de parcare.

Asistentul pentru ambuteiaje

Inapoi la overview

Relaxare automatizată. Chiar și în ambuteiaje.

Traffic Jam Assist permite condusul confortabil în coloanele ce se formează în blocajele din trafic şi ajută la evitarea accidentelor caracteristice congestiilor din trafic. Sistemul menţine automobilul pe banda de rulare şi controlează automat acceleraţia şi frâna.

Confortul.

Terenul nou presupune de multe ori să vă ieșiți din zona de confort. Cu atât mai important este ca drumul într-acolo să fie confortabil. Cu interiorul său generos şi numeroşii asistenţi pentru confort, Tiguan vă va face fiecare călătorie mult mai plăcută.

Portbagajul cu funcţia Easy Open
DYNAUDIO Excite Surround
Scaunul ergoActive
Active Info Display
Display-ul head-up
Portbagajul cu funcţia Easy Open
DYNAUDIO Excite Surround
Scaunul ergoActive
Active Info Display
Display-ul head-up

Portbagajul cu funcţia Easy Open.
Se deschide și se închide simplu și confortabil.

Cu „Easy Open“, călătoria relaxată începe încă înainte de a porni la drum. Dacă, de exemplu, doriţi să aşezaţi bagajele grele în portbagaj, nu trebuie să le lăsaţi jos pentru a căuta cheia, deoarece, o scurtă mişcare a piciorului sub bara de protecţie din spate este suficientă pentru a deschide automat hayonul electric.

DYNAUDIO Excite Surround
Pentru experienţe sonore perfecte.

Vă puteţi imagina că muzica ar putea suna mai bine în maşină, decât acasă din sistemul de sunet HiFi? Sistemul opţional de sunet DYNAUDIO Excite Surround este reglat corespunzător caracteristicilor acustice ale automobilului, asigurând astfel un sunet superior tuturor aşteptărilor.. chiar dacă sunteţi obişnuit cu sunetul high-end de înaltă calitate.

Scaunul ergoActive.
Cu ochii pe şosea și cu spatele relaxat.

Scaunul opţional ergoActive cu certificat AGR asigură un nivel optim de confort şi vă susţine coloana vertebrală la drum. Alături de reglajele înclinării şezutului şi adâncimii, scaunul dispune și de un suport lombar ajustabil electric în 4 direcţii, cu funcţie electrică de masaj.

Active Info Display
Se adaptează la dumneavoastră.

Vitezometru, turometru, kilometraj: cu sistemul opţional Active Info Display, aveţi toate aceste informaţii mereu în câmpul vizual imediat, plus multe alte date. Și ai mult, puteţi configura afișajul punând accentul pe informaţiile care vă interesează cel mai mult în respectivul moment.

Display-ul head-up
Totul la vedere. Până la destinaţie.

Când şoferul apăsă un buton, ecranul opţional „head-up“ (HUD) iese din planşa de instrumente şi aduce în câmpul vizual direct al şoferului informaţii precum viteza şi datele de navigaţie.

Tehnologie.

Tehnologiile moderne utilizate pentru motoarele disponibile pentru Tiguan se evidenţiază prin consumul redus, cuplul ridicat şi puterea mare. Este mix-ul optim pentru cei care călătoresc cu plăcere, dar sunt atenţi şi la consum.

Funcția de selectare a modului de condus.

Bună-dispoziţie în orice situaţie. Indiferent de ceea ce se află dedesubt.

Cu această dotare opţională puteţi alege oricând modul optim de condus: Normal, Eco, Sport, Confort sau Individual. Reglajele motorului şi ale transmisiei, precum şi răspunsul anumitor sisteme de asistenţă vor fi astfel adaptate situaţiei curente.

Detalii

4MOTION

Rămâneţi cu roţile pe pământ.

Doriţi să puteţi avansa cu tracţiune optimă inclusiv pe teren accidentat şi umed? Cu tracţiunea integrală permanentă 4MOTION oferită ca dotare opţională, veţi putea avansa cu ușurință aproape oriunde.

Detalii

Motoarele

Mai multă eficienţă.

Dar indiferent de motorul pentru care veţi opta, benzină sau diesel: toate motorizările oferite pentru Tiguan Allspace sunt extrem de eficiente şi fiabile pentru utilizarea zilnică.

Detalii

4MOTION Active Control

Echilibrat.

Fie autostradă sau drumuri înzăpezite de munte: cu sistemul opţional 4MOTION Active Control aveţi la dispoziţie diferite moduri de condus, adaptate la condiţiile curente.

Detalii

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen